Kino Bežigrad: oglejte si celotno trilogijo Petdeset odtenkov sive!

15. 11. 2017 // Scena / Napovednik

V Kinu Bežigrad so za vse oboževalke žgečkljive franšize, ki je obnorela Slovenijo in svet, pripravili posebno presenečenje. V sredo, 7. februarja 2018, namreč ne bodo gostili le sklepnega dejanja erotične sage, ampak bo njihov večer naslade in hedonizma postregel s celotno trilogijo. Vstopnice za dogodek so na voljo v dveh različnih paketih. V sklopu popolne ekstaze si bodo obiskovalke ogledale trilogijo in uživale v vseh odtenkih, saj jih bodo razvajali s penino, hedonističnimi sladkimi in slanimi grižljaji, ekskluzivnimi darili ter črno beležnico ugodnosti. Drugi paket, ki se imenuje Svobodna in je na voljo le v omejeni količini, pa obsega ogled premiere Petdesetih odtenkov svobode ter pregrešno darilo. Četudi nas do dogodka ločijo še slabi trije meseci, sta oba paketa že v prodaji na blagajni Kina Bežigrad.

O trilogiji

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je serija romanov prispela na prodajne police, je bila prevedena v številne jezike in prodana v več 100 milijonov izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki – kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov.

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.

V. J.

Foto: Kino Bežigrad

petdeset_odtenkov_svobode.jpgtrilogija_petdeset_odtenkov_v_kinu_bez_igrad.jpg