Nagradna igra v sodelovanju z modno hišo Ikona

7. 7. 2016 // Scena / Napovednik

Ne zamudite nagradne igre​ v sodelovanju z modno hišo Ikona, ki trem srečnicam podarja​ dragocen Starskin​ darilni paket​.

Starskin predstavlja rešitev do zdrave, mladostne in sijoče kože, s kakršno se pod soji žarometov bohotijo hollywoodske dive. Starskin je sodeloval z dermatologi, umetniki ličenja ter drugimi priznanimi strokovnjaki z namenom, da ustvari izdelek, ki bi pričaral sijočo kožo zvezdnic. Kljub temu da so zvezdnicam vedno na razpolago mnogi strokovnjaki, ki skrbijo za njihov videz, so pri Starskinu prepričani, da so s pravimi izdelki enaki rezultati dostopni vsem. Skrivnost do popolne sijoče polti je tako zdaj razkrita.

V nagradni igri lahko z malo sreče lahko osvojite paket, v katerem boste našle:

STARSKIN® Glowstar™ - Peneči piling, ki odstranjuje odmrlo kožo in ji vrača naraven sijaj. Mešanica alfa hidroksikisline ter korenčkovega in brokolijevega izvlečka ustvari milno peno, ki nežno odstranjuje mrtvo kožo, pomaga pri zmanjševanju gubic in vrnitvi njenega leska.

STARSKIN® After Party™– Bio-celulozna maska za sijočo polt intenzivno deluje na kožo, ki je po njeni uporabi ponovno sijoča.

STARSKIN® Red Carpet Ready – Bio-celulozna vlažilna obrazna maska intenzivno nahrani, zmehča in poživi kožo.

STARSKIN® Eye Catcher™ - Eye Catcher Starskin "premium" bio-celulozno maska je specifično narejena za občutljivo kožo okrog oči. Koža je po uporabi videti sijoča, sveža in pomlajena.

Več informacij o produktih Starskin najdete na Ikonini spletni strani​.

NAGRADNA IGRA

Fashion.si v sodelovanju z​ modno hišo Ikona​ podarja​ 3 Starskin darilne pakete v vrednosti 42 evrov. Čas za sodelovanje imate do​ ponedeljka,​ 11. julija​ 2016 do polnoči.
Navodila: Za sodelovanje pod objavo nagradne igre na Facebooku/Instagramu označite (tagajte) svojo prijateljico in se tako uvrstite v nagradni žreb. Seveda ne pozabite všečkati Facebook stran Fashion.si in nam slediti na našem Instagramu.

starsskin.jpgimg_9207.jpgikona_starskin_giveaway.jpg