Ne zamudite! Približuje se Teden kozmetičnih salonov

15. 3. 2019 // Scena / Napovednik

Prepustite se rokam izkušenih kozmetičark in v pomlad vstopite povsem osvežene in prenovljene! Od 18. do 23. marca se na Tednu kozmetičnih salonov s svojimi izbranimi ponudbami predstavlja več kot 40 salonov z več kot 80-imi ponudbami iz cele Slovenije! V bogati in raznoliki ponudbi boste zagotovo našle kaj zase, s skupnim obiskom kozmetičnega salona po vaši izbiri pa lahko razveselite in presenetite tudi svojo mamo, taščo, sestro, najboljšo prijateljico, ...

Izbrani kozmetični saloni so pripravili po dve posebni ponudbi izbranih storitev z dodano vrednostjo. Ob vsaki izbrani storitvi prejme stranka bogato darilo. Vedeti moramo, da izbrani kozmetični saloni v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. Malokdo ve, da z rednimi negami v salonu odpravljamo in preprečujemo nemalo lepotnih težav in da se za ta namen uporabljajo visoko tehnološko razvite aparature in visoko koncentrirane kreme in preparati.

Več o ponudbah boste odkrile na strani Slovenskega kozmetičnega združenja, kjer se lahko prijavite na poljubno nego. Naj se razvajanje prične!

V. J.

Foto: Eiza González, Teden kozmetičnih salonov

1.jpgevent.jpg