Mercedes-Benz Fashion Week Russia obvešča: Ostanite doma in si oglejte nove kreacije!

5. 4. 2020 // Scena / Napovednik

Ta vikend na spletu poteka Mercedes-Benz Fashion Week Russia! Virtualna različica tradicionalnega tedna mode bo postregla z novimi kolekcijami uveljavljenih ruskih modnih dizajnerjev, prvič pa bo celoten dogodek potekal v povsem digitalni obliki. Za to rešitev so se organizatorji odločili zato, ker bi radi pomagali modnim oblikovalcem tudi v času pandemije. Video prezentacije si lahko ogledate na spletnih platformah AIZEL.RU in MEGOGO, nove kolekcije pa bodo naprodaj v bližnji prihodnosti.

Modni oblikovalci, ki bodo predstavili nove kolekcije:

IGOR GULYAEV, RUBAN, RED SEPTEMBER, /SELFÉTUDE, JULIA DALAKIAN, ELENA SOUPROUN, N.LEGENDA, BO.G.A.CHI. Borzova Gala | Alena Chipura, MADFRENZY, WHITE CROW, AMPLITUDA, SL1P, ÓNOMA:, ASOMATAV, Yana Besfamilnaya, SERAYA, velinask, LUTANI, VAKPROJECT, T3CM, OLYA KOSTERINA, ophelica, HOUSE OF LEO, MIETSA, Valeria SAAD, LATARDE, LEATHER LIKE WOOD, VILENA TIMOSHENKO in drugi.

Uživajte v spremljanju dogajanja #MBFWRussia in ostanite na varnem doma! Več o ruskem tednu mode boste našli na povezavi www.mercedesbenzfashionweek.ru/en in na uradnih družbenih omrežjih Instagram in Facebook.

V. J.

Foto: #MBFWRussia

1.jpg