Praznični ARTish Shop: idealna priložnost za nakup zadnjih daril

15. 12. 2017 // Scena / Napovednik

Praznični ARTish Shop odpira svoja vrata 16. decembra in s ponosom napoveduje izjemno ponudbo edinstvenih in unikatnih izdelkov, kot je v Ljubljani še ni bilo!

Edinstveni sejem ARTish bo razveseljeval tudi v prazničnem času. V čarobnem decembru se bodo namreč ARTishani združili kar trikrat. 16. in 17. decembra odpirajo praznično sezono v kreativnem centru Poligon (Tobačna 5 / nad upravno enoto). Poleg nakupa božičnih daril za svoje drage boste lahko posedeli z ARTishani, se udeležili katere izmed brezplačnih delavnic ali pa preprosto uživali v sprehodu med številnimi pisanimi stojnicami slovenskih ustvarjalcev.

V soboto, 23. decembra, se bo Božični ARTish preselil v atrij Slovenske akademije znanosti in umetnosti v Ljubljani (Novi trg 2), kjer bodo tudi 28., 29. in 30. decembra. V vseh šestih dneh se bo predstavilo prek 50 izjmenih slovenskih in tujih umetnikov / ustvarjalcev in prepričani smo, da boste lahko pri njih izbrali posebna in unikatna darila za svoje ljube in tudi za sebe ter tako podprli pridne in nadarjene roke ARTishanov!

Izbirali boste lahko med edinstvenimi in unikatnimi modnimi oblačili in modnimi dodatki, takšnim in drugačnim nakitom (tudi iz žlahtnih kovih in dragih kamnov), dodatki za dom, ilustracijami in grafikami, unikatnimi glavniki izdelanimi iz slovenskega lesa, pravo čipko, sladkali se boste z domačim medom in dišečimi toplimi pitami, tudi modne nogavice, vezalke, ki jih ni potrebno zavezati ter pletene kape bodo na voljo. Sodelovale pa bodo tudi azilantke iz azilnih domov na Viču in Logatcu ter prosilke za azil, ki živijo v Ljubljani.

V. J.

Foto: ARTish, Sonja Ravbar

artish-_25_11_17_photosonjaravbar_-14-1.jpgartish-_25_11_17_photosonjaravbar_-7.jpg