Razstava in dražba ikonskih torbic G

6. 5. 2015 // Scena / Napovednik

Vsa oblačila in modni dodatki, ki jih nosimo, so zgodbe, ki pripovedujejo o čustveni navezanosti na primerke v naši garderobni omari. Velikokrat te kose hranimo z ljubeznijo, da bi jih nekoč podarili mlajši generaciji, ki bo nato lahko ustvarila svoje lastne nove zgodbe.

V Divas Vintage je moč najti torbe iz različnih obdobij prejšnjega stoletja, ki so vse polne zanimivih zgodb. Obožujejo ekskluzivnost, kvalitetno izdelavo in trajnostno modo, zato so z razstavo izbrali torbice s slovensko identiteto, torbice avantgardne ustvarjalke, naše prave Ikone.

Ženske so z njimi delile zgodbe in spomine, ki jih vežejo na torbe s podpisom Grošelj. Odgovarjale so na vprašanja, zakaj, kdaj in kje so kupile torbo, ali so jo dobile v dar, ob kakšni priložnosti so jo nosile in še posebej, kaj občutijo, ko jo nosijo.

Z ohranjanjem misli "iz generacije v generacijo" bodo 7. maja ob 18. uri na Gosposki ul. 3 organizirali dražbo torbic s podpisom G. Izkupiček pa bodo podarili ZPM - Zvezi prijateljev mladine, organizaciji, ki pomaga otrokom iz socialno ogroženih družin.

Vabljeni!

PR

Foto: Divas Vintage

unnamed-1.jpgunnamed.jpg