Zadnja Odprta Kuhna v 2015!

27. 10. 2015 // Scena / Napovednik

Priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna z zadnjim dogodkom v Kopru zaključuje uspešno sezono druženj ob izbrani hrani in pijači.

Carpacciov trg in Taverna bosta danes, 27. oktobra 2015, med 11. in 21. uro ponovno gostila lokalne ponudnike in restavracije s celotne Slovenije, s katerimi bodo organizatorji Odprte kuhne nazdravili meščankam in meščanom, ki so projekt Odprta kuhna izredno lepo sprejeli.

»Izredno veseli smo, da smo v letošnji sezoni poleg Ljubljane in Celja obiskali tudi slovensko obalo. Koper nas je sprejel z odprtimi rokami; za to gre zahvala Mestni občini Koper, Komunali Koper, našim ponudnikom in seveda vsem obiskovalcem, ki so z nami preživeli sončne dneve na slikovitem Carpacciovem trgu in v Taverni. V treh letošnjih dogodkih smo obiskovalcem predstavili prek 30 ponudnikov in okušali skoraj 100 različnih jedi. Odprta kuhna se za letos poslavlja, vsi pa že komaj čakamo naslednjo sezono, ko se bomo ponovno podali na kulinarične sprehode med stojnicami naših partnerjev,« je povedal direktor projekta Lior Kochavy.

PR

Foto: arhiv Odprte kuhne

1.jpeg