Zoofa praznuje drugo obletnico

10. 11. 2015 // Scena / Napovednik

Zoofa ni le trgovina z oblikovalskimi oblačili in modnimi dodatki, je tudi prostor, kjer se povezujejo slovenski oblikovalci s področja mode in uporabnih umetnosti. Vsak obisk v njej je svojevrstno doživetje. Zoofa je okolju in človeku prijazna, saj ne temelji na množični proizvodnji. Vsa oblačila in modni dodatki so izdelani v lokalnih šiviljskih delavnicah z domačim strokovnim znanjem, oblikovalsko vizijo in ljubeznijo do ustvarjanja. Naj iščete kaj zase ali za darilo, izdelki izpod prstov slovenskih oblikovalcev vas bodo gotovo očarali. Zoofa je drugačna, posebna in edinstvena.

Posebnost zasnove trgovine je, da v njej oblikovalci sami prodajajo izdelke in svetujejo strankam, zato so stranke deležne edinstvene uporabniške izkušnje: oblikovalce spoznajo osebno, njihovo ustvarjanje pa je bolj prilagojeno željam strank. V ekipi Zoofe so tako znana in uveljavljena imena s področja mode kot tudi manj znani oblikovalci, ki niso nič manj zanimivi. Vsak oblikovalec ima svoje prepoznavne izdelke in slog. Zato v trgovini prav vsak modni okus zlahka najde kaj zanimivega.

Zoofa novembra praznuje drugo obletnico obstoja in obratovanja. Ob obletnici se bo med 12. in 14. novembrom z novimi, zimskimi kolekcijami predstavila javnosti v nekoliko spremenjeni podobi in nas razvajala z deset odstotnim popustom ...

PR

1.jpg