Najboljše kopalke za vašo postavo

8. 4. 2016 // Trendi / Tips & tricks

Vedno bolj se nam približuje poletje in z njim nakup popolnih kopalk, ki bodo poudarile naše adute in zakrile pomankljivosti. Še preden se odpravite po nakupih, preverite, katere kopalke pristojijo vaši postavi.

Suha postava

Bogati vzorci, horizontalne črte, volani in boksarice bodo vašo postavo naredili nekoliko bolj oblinasto.

Močnejša postava

Če imate močnejšo postavo, se izogibajte vibrantnim vzorcem, boksaricam in nepodloženim kopalkam. Izberite kopalke z dobro oporo v umirjenih barvah (črna je vedno najboljša izbira).

Ohlapen trebušček

V kolikor želite s kopalkami prekriti ohlapen trebušček, si omislite enodelne kopalke za oblikovanje postave.

Velika zadnjica

V kolikor želite pozornost s (pre)velike zadnjice preusmeriti drugam, se izogibajte spodnjim delom z volani in ostalimi opaznimi dodatki. Prav tako se ne dotikajte kopalk, ki so v spodnjem delu krojene v obliki boksaric. Najboljša izbira za vas bodo kopalke, ki se zavezujejo s trakci in enobarvne kopalke.

Majhne prsi

V kolikor želite vizualno povečati prsi, izberite podložene kopalke in kopalke, ki jih krasijo horizontalne črte in bogati tropski vzorci. Odlična izbira bodo tudi izredno modne kopalke v obliki traku in mašne.

Povešene prsi

V kolikor imate rahlo povešene prsi, si omislite kopalke z dobro oporo. Izogibajte se nepodloženim bikinijem in kopalkam brez naramnic.

V.J.

Foto: Marysia Swim

screen_shot_2016-04-06_at_22_11_20.jpg