Popolna praznična darila za vaše najbližje

16. 12. 2018 // Trendi / Tips & tricks

Sezona obdarovanja je tu, a nikar ne skrbite – za vas smo v spletni prodajalni Oriflame našli ideje za popolna praznična darila za vaše najbližje.

Za punco

Popolno darilo je tisto, ki ga lahko kombinira z vsako opravo. Set zamenljivih uhanov je popolno darilo za dekle. Gre za popolno kombinacijo klasičnih biserov in osupljivega sijaja, ki nobene ženske ne bo pustil ravnodušne.

Za fanta

Namignite mu, da čakate na vikend pobeg, in sicer tako, da mu podarite popolno toaletno torbico – dvojna zmaga! Mešanica barv in materialov poskrbi za njen vrhunski videz in upamo, da bo tak tudi vajin pobeg na lepše.

Za sestro

Velik del obdarovanja je odvijanje oziroma odpiranje daril – zato je pletena kapa Oriflame odlično darilo za vašo sestro, saj jo prejmete v prikupni škatli, iz katere štrli puhast cof!

Za mamo

Obstaja boljši način, da mami pokažete, da vam je mar, kot da ji podarite udoben šal, ki jo bo pogrel kot topel objem? Vsestranski šal Oriflame je na eni strani bordo barve, na drugi pa modne temno roza – dajte ji možnost, da sama izbere barvo sezone!

Za brata

Za brata izberite denarnico, ki ni le lepo darilo, temveč tudi majhen namig, da vam ob naslednji priložnosti plača večerjo!

Za očeta

Ni božiča brez para nogavic pod jelko! Letošnji elegantni par Oriflame prejmete v trendovski in igrivi darilni embalaži, ki bo poskrbela za pravo zabavo. Popolno za očete!

V. J.

Foto: Oriflame

1.jpg2.jpg