Najlepše kopalke za vsako postavo

22. 7. 2021 // Trendi / Tips & tricks

Prišel je poletni čas, ko si želimo le še ležati na plaži in skakati v osvežujoče morje. Da bi bile na letošnjem oddihu videti karseda dobro in se v kopalkah počutile še bolj samozavestno, smo za vas pripravili seznam petih trendov na področju kopalne mode in izbrali modele za tiste, ki obožujete svoja ramena, pas, noge ali prsi. Pa poglejmo ...

5 trendov na področju kopalne mode:

zanimivi izrezi,

retro videz,

bleščičasti materiali,

dramatična črnina,

ena naramnica.

Če je vaš cilj poudarjanje rok in ramen, se odločite za stile brez naramnic ali z eno naramnico. Takšna silhueta bo usmerila vso pozornost na zgornji del telesa in resnično poudarila tisto, kar imate najraje na sebi.

Če imate radi svoje noge, izbirajte med enodelnimi ali bikini kopalkami z visoko izrezanimi spodnjimi deli. To bo optično še podaljšalo dolžino naravne linije nog.

Če imate radi svoj pas, izbirajte kopalke z izrezi na tem področju. Prav tako bodo lepo poudarile pas hlačke z visokim pasom in kopalke s pasom z bogato sponko na predelu popka.

Če imate radi svoje prsi, te poudarite s čudovitimi retro košaricami, živahnimi vzorci in izrezi na tem predelu. Poudarek naj bo na dobri podpori, saj se boste tako lahko samozavestno sprehajale po plaži, ker boste vedele, da je vse na svojem mestu.

V. J.

Foto: navedene znamke

bettinalooney-1.jpg@bettinalooneyango3.jpgMango