5 stvari, ki bi jih pari morali nehati objavljati na socialnih omrežjih

31. 10. 2020 // Wellness / Mind & spirit

Ahhhh. Ljubezen je najboljša! Ko končno najdemo osebo, ki nas izpopolnjuje, nas nasmeji, nam polepša sivi vsakdan in ... deli vsak trenutek, preživet z nami, s svojimi 675-imi prijatelji? Ustavite se in preden objavite še en 'couple selfie', preverite, česa vaši prijatelji mogoče raje ne bi videli oziroma prebrali.

Statusi, preko katerih sporočate svojo ljubezen

Poglejte, nihče ne pravi, da niste Shakespeare iz 21. stoletja, a vendar, javno izjavljanje ljubezni je velikokrat videti kot nepotrebno izpostavljanje in nabiranje všečkov. Svojo ljubezen raje izrazite v zasebnosti vajinega doma, brez obremenjevanja z odobravanjem drugih.

Objavljanje vajinih pogovorov

Naj bo to preprost 'pogrešam te' ali posrečena šala na vaš račun - prosimo vas, da tovrstnih objav ne delite s svojimi sledilci na Instagramu. To ni bil skupinski pogovor in naj tako tudi ostane.

Pasivno agresivno pritoževanje glede vašega dragega

Hej, res se ne bi radi vmešali v vajin prepir glede pomivanja posode. Če je v koritu zmešnjava, ga nočemo videti, niti vedeti, kdo je krivec!

Grid, poln vajinih skupnih fotografij

En zaljubljen selfie je prikupen, dva sta ok. Vendar celoten grid, posvečen le vama? Prosimo, prizanesite nam in prenehajte z neprestanim objavljanjem vajinega navidezno popolnega življenja.

Selfiji iz postelje

Najhujši greh - objavljanje selfijev iz postelje. Tako zasebnih trenutkov ne delite z drugimi in jih obdržite le zase.

V. J.

Foto: Unsplash / Nathan McBride

nathan-mcbride-demphcx7y8q-unsplash.jpg