Top 10 meseca: oktober 2017

31. 10. 2017 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili uredniško kolumno ‘Top 10 meseca’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 izdelkov, ki so nama polepšali hladne oktobrske dni. <3

Ireninih top 5

BeYu Metallic Lips, tekoče rdečilo za ustnice s kovinskim, matiranim učinkom

"Pri dm-u so to jesen predstavili kolekcijo ličil BeYu, ki zapeljejo s kovinskimi odtenki. Sama sem se še posebej navdušila nad tekočim rdečilom za ustnice s kovinskim, matiranim učinkom, ki je odlična izbira za večerne priložnosti".

Moška dišava Roja Parfums Elysum

"V modni hiši Ikona Ljubljana sem oktobra izbrala nov vonj za svojega dragega. Tokrat me je navdušil nov vonj znamke Roja Parfums, ki jo je navdihnil Elysium, kraj za junake".

Letni rokovnik Moje leto

"Menim, da je letni rokovnik Moje leto 'must have' za 2018! Gre za letni rokovnik za mame, ki želijo organizirati svoje leto ter ohraniti lepe spomine nanj".

Puhovka s.Oliver

"To sezono so modne tople puhovke, kar mi je še posebej všeč, saj me rado zebe. Svojo sem našla pri znamki s.Oliver, pri kateri imajo v svoji jesensko-zimski kolekciji bogato izbiro dolgih in kratkih modelov".

Gelish permanentno lakiranje v salonu Ajna

"Ta mesec sem obiskala kozmetični salon Ajna, kjer sem si - zaradi preobremenjenosti z vsakodnevnimi opravki, ki mi onemogočajo ohranjanje lepe manikure - privoščila gelish permanentno lakiranje nohtov. Nad obiskom sem bila naravnost navdušena, saj sem začutila toplino in ljubezen, s katerima lastnica salona, Silvija Štrukelj, obdaja tako svoje zaposlene kot tudi obiskovalke salona".

Valentininih top 5

BeYu, The Matt Liner, tekoče črtalo za oči z matiranim odtenkom

"Pri dm-u so me to sezono navdušili s kolekcijo ličil BeYu, v kateri najdemo tudi The Matt Liner, tekoče črtalo za oči z matiranim odtenkom. Po zaslugi tanke konice je njegova črta točna in precizna, všeč pa mi je tudi zato, ker je dolgo obstojen, odporen proti izbrisu, njegov videz pa je zelo matiran".

Bež plašček iz Maxija

"Slovo od poletja med drugim zaznamuje tudi nakup novega plaščka. Letošnjega sem našla v Maxiju in ker sem izbrala klasiko - volnen plašček v bež odtenku - ga bom lahko kombinirala z vsemi kosi iz svoje garderobe, verjamem pa tudi, da me bo spremljal še veliko let".

Dišeča sveča Yankee Candle

"Ker obožujem prijetne jesenske večere, ki jih povezujem z okusnim čajem, udobnimi dekicami, dišečimi svečkami in dobrimi knjigami, sem se že oktobra opremila z novo dišečo svečko Yankee Candle. Med njihovimi novimi dišavami Warm Cashmere, Mulberry & Fig Delight, Autumn Glow in Vibrant Saffron sem izbrala prvo, izbira pa je bila izjemno težka, saj vsi vonji vzbudijo čute in ustvarjajo jesensko toplino".

Ledr letter board iz online trgovinice Najin dom

"V pestri ponudbi online trgovinice Najin dom med drugim najdemo tudi letter boarde nizozemske znamke Ledr, ki se super podajo k skandinavnskemu minimalističnemu slogu opremljanja. Prisrčne tablice so zadnje leto veliki trend v notranjem dizajnu in ponujajo možnost izražanja skozi najljubše citate".

'Steklenička' za vodo Memobottle

"Če še vedno iščete estetsko in lahko 'reusable' stekleničko za vodo, ki vas bi spremljala na potovanjih in v torbici ne bi zavzela preveč prostora, vam priporočam Memobottle. Steklenička je izdelana iz reciklirane plastike z oznako BPA Free in združuje minimalistično, trajnostno oblikovanje z vsakdanjo funkcionalnostjo".

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Irena Lušičić, Valentina Jarc

profilka.jpg1.jpgBeYu Metallic Lips, tekoče rdečilo za ustnice s kovinskim, matiranim učinkom
dm, modiana, ikona, yankee candle, beyu, modiana, maxi, ikona, ajna, manikura, memobottle, moje leto, rokovnik, soliver, najin dom, ledr