AirTouch tehnika barvanja za naraven videz vaših las

22. 5. 2022 // Kolumne / Tamara Janža

Živijo! Tokrat vam razkrivam top trend letošnje pomladi. To je barvanje las s tehniko AirTouch, ki ta trenutek navdušuje trendseterke na Instagramu, obvladamo pa jo tudi v našem salonu!

Čeprav bodo to pomlad seveda še vedno v trendu Balayage tehnike barvanja las, smo svojo ponudbo osvežili z novo tehniko barvanja, ki na laseh pusti še bolj naraven videz. Gre za novo zračno tehniko AirTouch, ki na laseh ustvari čudovito mešanico želenih tonov. Tehnika je pravzaprav več kot preprosta, učinek, ki ga ustvari, pa je neverjeten. Vaši lasje postanejo vaš novi adut in kljub barvanju izgledajo neverjetno naravno.

Skrivnost je v tem, da frizerka v roko vzame pramen las in ga nato razpiha s pomočjo sušilca za lase. Nato na preostale lase nanese želeno barvo. Rezultat? Popolnoma naraven videz z mehkimi dimenzijami, ki je fenomenalna rešitev za poživitev spomladanskih dni.

Tehnika AirTouch je dosegla izjemen uspeh, ker se bistveno razlikuje od katere koli druge tehnike barvanja las. Zasenčila je slovito tehniko Balayage, ki je bila do nedavnega na samem vrhu najbolj iskanih načinov barvanja las. AirTouch je sprožil revolucijo, kar zadeva barvanje las. S pomočjo sušilnika za lase odstranimo vse odvečne lase, ki ne potrebujejo barvanja in ostajajo popoln kontrast na novo pobarvanim pramenom. Ne glede na barvo, ki jo izberete, je rezultat fantastičen. Lasje so videti neverjetno naravno, kot da bi se nekdo le nežno približal vašim lasem s čopičem za barvanje.

V nadaljevanju preverite, kako je videti najbolj trendi tehnika barvanja las letošnje pomladi in pri Tamara Team preverite, kdaj imamo prost naslednji termin! Komaj čakam, da vas spoznam!

Vaša Tamara

Foto: Styleoholic, arhiv Tamare Janža

6-1.jpeg1-1.jpeg
tamara, tamara janža, frizer, frizura, pričeska