Naravna inovacija za barvane lase

6. 11. 2023 // Lepota / Frizure

Veliko žensk in vse več moških vam bo povedalo enako: barva je zanesljiv način, da polepšate lase in se borite proti znakom staranja ali da si privoščite nov, svež videz.

Ljudje si lase barvamo že od nekdaj in medtem ko so zmečkane gosenice ter žveplo na srečo stvar preteklosti, današnji koloristi vedo, da ostajajo skrivnosti uspešnega barvanja v osnovi nespremenjene: zaščititi lase pred prekomernim izsuševanjem ter povečati obstojnost in živahnost barve. Spoznajte Crème de Soin à l'Amarante, del družine izdelkov Leonor Greyl.

Ker ostaja zvest temeljnim vrednotam hiše Leonor Greyl iz leta 1968 in ponuja ekskluzivne, inovativne izdelke za nego las iz naravnih aktivnih sestavin, David Brooks, direktor oddelka za raziskave in razvoj ter mož Caroline Greyl, na novo odkriva neverjetno zakladnico rastlin in rož z vsega sveta, da bi vam ponudil izbor sestavin, združenih za razvoj tega regeneratorja za razčesavanje in zaščito barve. Na vrhu seznama sestavin je amarant.

Amarant je kot simbol nesmrtnosti za Grke in sveta rastlina za Inke, Azteke in Maje znan kot »cvet, ki nikoli ne oveni«, je poln beljakovin, mineralov in vitaminov za izjemno regeneracijo in antioksidativni učinek. V tej novi formuli nam Leonor Greyl prinaša dvojno priznanje tej čarobni rastlini, vsebuje pa njeno olje in izvleček semen. Olje ima regeneracijski učinek za nadzor neobvladljivih las in zaščito las pred staranjem zaradi sonca, medtem ko semena, bogata z beljakovinami, aminokislinami in vitamini, okrepijo lase, povečajo sijaj in poskrbijo za popolno razčesavanje, ne glede na to, ali so lasje mokri ali suhi.

Ta izjemna sestavina izboljša peščico drugih dragocenih sestavin:

•Indijsko olje karanje, glavna sestavina v svetu ajurvedske medicine, zaradi svojih lastnosti, ki ščitijo pred UV-žarki, preprečuje bledenje barve zaradi pogostega umivanja ali izpostavljanja soncu.

• Sončnično olje je bogato z antioksidativnimi fosfolipidi, ki prodrejo globoko v lasno steblo in ga hranijo od znotraj ter ščitijo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

• Koktajl mandljevih proteinov in izvlečkov aminokislin iz pšenice in soje lajša stres, ki ga povzročajo postopki barvanja, hkrati pa razbija statično elektriko in preprečuje neobvladljivost las.

• Mešanica masla kupuasu in babasu za razčesavanje daje lasem neverjetno prožnost in hkrati celodnevni sijaj.

Kombinacija teh aktivnih sestavin ima za posledico 360-stopinjski tretmá, ki ne le podaljša živahnost barve in pomaga pri razčesavanju, ampak tudi zaščiti lase pred spremembami, povezanimi z vremenom in UV-žarki, hkrati pa zagotavlja gladkost in prožnost, ne da bi lase obtežil.

Leonor Greyl Crème de Soin à l'Amarante kot najnaprednejša inovacija ne vsebuje sintetičnih konzervansov zahvaljujoč kisli pH-formuli v kombinaciji s trojno plastjo rastlinskih konzervansov: grenivke, kolmeža in črne koprive. V inovativni cevi tehnologije Airless, ki zagotavlja optimalno ohranitev aktivnih sestavin in jih ščiti pred bakterijsko kontaminacijo, je Crème de Soin à l'Amarante 100-odstotno naravna rešitev ohranjanja.

Ta izjemno zaščitna krema se ponaša z najnaprednejšo, pionirsko formulo in dizajnom ter je zelo preprosta za uporabo: po umivanju preprosto nanesite po dolžini las in na konice ter pustite delovati dve minuti, preden temeljito izperete. In konec!

In da končamo v slogu – Crème de Soin à l'Amarante vsebuje opojno sredozemsko dišavo z notami mimoze, vrtnice, vijolice in cedre.

Foto: PR

creme_de_soin_a_lamarante_p.jpgcreme_de_soin_a_lamarante_w_flower_45.jpg