Poletne frizure za mladostnejši izgled

5. 7. 2022 // Lepota / Frizure

Poletje je čas za svobodnejše pričeske, ki ne delujejo strogo. Ne samo, da lahko lase končno sušimo na zraku, kar jim podari naravno valovit izgled, zaradi vročine jih rade tudi spnemo visoko stran od vratu. Tovrstne poletne pričeske z našega obraza uspešno (navidezno) brišejo gube, razlog pa je morda tudi v nasmehu, ki poleti le redko izgine z našega obraza. V nadaljevanju smo za vse, ki si s pomočjo frizure želijo izgledati še mlajše, pripravili nekaj super poletnih idej!

Ste vedele, da je od oblike in dolžine vaše pričeske odvisno, kako stare oziroma mlade izgledate? Če niste ena izmed tistih žensk, ki so že po naravi videti mlajše, je morda čas, da s pomočjo ustrezne pričeske poskusite pričarati mladostnejši videz. V kolikor to seveda želite, saj se pri Fashion.si ne bojimo staranja in se trdno držimo mnenja, da so ženske lepe v vseh starostnih obdobjih. Če želite torej ohraniti svoj mladosten izgled, poiščite pričesko, ki bo osvežila in poudarila vaše adute. Izbirajte med:

Frufru

Frufruji so še vedno moderni, obenem pa odlično skrijejo gube na čelu. Poleti ga oblikujte v strešico oziroma nosite sproščeno na strani.

Resice

Izogibajte se redkim, stopničastim, saj boste s takšno pričesko videti precej starejše. Raje se odločite za preprosto mladostno pričesko z daljšimi resicami ob strani. Ta pričeska bo namreč lepo poudarila vaš obraz in ga osvežila.

Balayage prameni

Balayage barva las - posvetljene konice las in prameni, ki delujejo povsem naravno - z obraza v trenutku izbriše nekaj let.

Razmršen lob

Trendi bobi so izjemno simpatični in delujejo nadvse mladostno.

Razmršene kite in fige

Kite in fige delujejo sproščeno in mladostno hkrati. So enostavno ena izmed najbolj praktičnih poletnih frizur.

V nadaljevanju preverite nekaj odličnih predlogov za mladostno frizuro z Instagrama in izberite svojo poletno pričesko!

V. J.

Foto: Instagram / @isabellath

screenshot_2019-07-18_at_13_00_44.jpgscreenshot_2019-07-18_at_13_00_52.jpg