To je najbolj priljubljena dolžina las

12. 10. 2023 // Lepota / Frizure

Srednja dolžina las, torej frizura, ki sega do ramen, je ponovno v središču pozornosti. Obožujejo jo zvezdnice, trendseterke in povsem običajna dekleta.

Zaradi široke izbire trendovskih pričesk, ki si jih lahko privoščimo z dolžino las do ramen, to nikakor ne preseneča. Kaj je boljšega, kot bob? Razkuštran bob! In kaj je boljšega kot lob (podaljšan bob)? Lob, odstrižen pod kotom! Lahkotne rese in zredčene konice v kombinaciji z asimetričnim kotom striženja ustvarijo čudovito srednje dolgo pričesko, ki jo z lahkoto urejamo in stiliramo.

Dolžina do ramen pri močnejših in gostih laseh

Če imate goste lase, se lahko odločite za stopničasto postriženo pričesko, ki deluje nekoliko bolj razposajeno. Različna dolžina las pričeski podeli razgibanost, konice so v tem primeru postrižene na stopničke in zato nežno padajo na ramena.

Dolžina do ramen pri tankih laseh

Če imate tanke lase s srednjo dolžino, lase postrižite ravno, saj jih bo raven rez optično obogatil. Dovoljeno je tudi eksperimentiranje s frufrujem. Izogibajte se resam in stopničasto postriženim konicam, saj to pri tankih laseh ne bi prišlo lepo do izraza.

V. J.

Foto: Unsplash / NordWood Themes

nordwood-themes-biugclecy84-unsplash.jpgOlivia Culpo