Dnevne nege La Roche-Posay

28. 2. 2015 // Lepota / Novosti

Občutljiva koža je nepredvidljiva in se izraža z različnimi simptomi in intenzivnostjo. Podnebne spremembe, UV-sevanje, onesnaženost okolja, način življenja, stres in neprimerna kozmetika lahko vplivajo na pojav naslednjih simptomov: draženje, luščenje, srbečica, rdečica, neprijetna napetost in skelenje. Če se občasno ali stalno pojavljajo eden ali več naštetih simptomov, govorimo o občutljivi koži, ki potrebuje posebaj prilagojeno nego.

Na podlagi več kot 1000 kliničnih študij je znamka La Roche-Posay pridobila edinstveno razumevanje občutljive kože, zato lahko nudi primerno nego za vsak tip občutljive kože. La Roche-Posay je že 40-let predan razvoju izdelkov za občutljivo kožo, ki zagotavljajo visoko toleranco in odlično varnost. Ima biološko in čustveno znanje, s katerim razvija izdelke, ki pomagajo izboljšati kakovost življenja.

Kot strokovnjak za nego občutljive kože La Roche-Posay predstavlja akcijo »Za boljše življenje občutljive kože«.

Obiščite izbrano La Roche-Posay lekarno in s pomočjo Sensitesta odkrijte dnevno nego za svoj tip občutljive kože. Linije za nego občutljive kože obraza La Roche-Posay vključujejo Hydreane za osnovno vlaženje kože, Hydraphase Intense za intenzivno vlažitev, Nutritic Intense za suho kožo, Rosaliac UV za kožo, nagnjeno k rdečici, Toleriane za zelo občutljivo in netolerantno kožo, nagnjeno k alergijam, ter Redermic za boj proti staranju občutljive kože obraza. La Roche-Posay Vam v okviru akcije »Za boljše življenje občutljive kože« ob nakupu izdelkov za dnevno nego podarja ekskluzivno toaletno torbico iz ekološkega usnja. Akcija je na voljo v izbranih La Roche-Posay lekarnah in traja do izteka zalog.

Foto: PR

1_8.jpghydraphase-range1.jpgunnamed_5__13a.jpg