Kako izbrati popoln parfum za vaš poročni dan?

29. 5. 2023 // Lepota / Novosti

Vaš poročni dan je čaroben dogodek. Dan prepleten s polno ljubezni, najbližjih in najpomembnejših ljudi, veselja in ustvarjanja čudovitih spominov. In je dan, ko vsaka podrobnost šteje - od obleke, ki jo nosite, do šopka in cvetja, ki ste ga izbrale.

In da boste dan in izgled popolno zaokrožile ter dodale piko na i vaši celostni podobi, naj vas spomnimo, da je tudi izbira popolnega poročnega parfuma pomemben korak. Skrbno izbrana dišava ne le dopolni vaš celoten videz, ampak tudi doprinese, doda dotik posebnega čara in elegance.

Seveda pa raziskujte in v prvi vrsti poslušajte odziv svoje kože, parfumi se namreč drugače odzivajo na različne kože in ph v njih. Poskrbite pa, da izberete parfum z dobro obstojnostjo, ki bo še dodatno podpisal ves vaš čarobni dan.

Kako izbrati popoln parfum za vaš poročni dan?

Začnite pri razmišljanju o vonjih, ki jih imate rade, o vonjih, ki odražajo vašo osebnost. Izberite parfum, ki vam doda še nekaj dodatne samozavesti, iskrivosti in vnese v prostor posebno vzdušje in neko čarobno lepoto. Če želite ta dan slaviti svojo ženstvenost, kot izrazito ženstven parfum s primesjo svežine in svobode predlagamo Lancome La Vie Est Belle.

Uskladite parfum z vašim poročnim slogom

Bolj tradicionalno obarvanim porokam na primer ustrezajo klasični vonji, medtem ko se bolj boemski ali rustikalni slogi dobro ujemajo z zemeljskimi ali bolj zeliščnimi dišavami. Jesen in zima seveda prineseta in zahtevata globlje in toplejše dišave. Za pomlad in poletje pa so veliko boljša izbira lahki in cvetlični vonji.

Za s poletjem podpisano dišavo bi pri nas v uredništvu na primer predlagali in izbrali Dolce Gabbana Light Blue.

Upoštevajte tudi poročno temo in njeno barvno paleto

Na primer, poroka na temo morja, obale, sončnega zahoda in razprostrtih plaž, zahteva bolj morske ali tropske vonjave, medtem ko se romantična vrtna poroka lahko odlično dopolni z vonji cvetja, zelišč ali zelenja. V našem uredništvu smo že dolga leta navdušeni nad svežo romantično in ženstveno klasiko Versace Bright Crystal.

Če ima vaša poroka izbrano temo ali pa barvno redčo nit, razmislite o dišavah, ki se ujemajo z njo.

Seveda pa si želimo, da ohranite tudi svoj značilen vonj, ki vam je pisan na kožo. Če torej že imate svojo dišavo, ki je podaljšek vašega telesa, duha in osebnosti, ima ta zdaj za vašega partnerja morda ali pa celo zagotovo posebno čustveno vrednost in mesto, zato razmislite in si ga morda nanesete tudi za svoj poročni dan. Znan vonj bo vzbudil dragocene spomine in dodal osebno noto vašemu posebnemu dnevu.

Vsekakor pa vključujte v pogovor in snovanje skupne poročne vizije tudi svojega partnerja. Upoštevajte želje, izmenjujte ideje, prisluhnite, predlagajte. Poiščite dišavo, ki vama je in bo všeč - obema.

U.F.

Foto: Pexels

pexels-dimitri-kuliuk-1488312.jpgimg_1988-1.jpg