Katere so vse barve pravega prijateljstva?

27. 8. 2018 // Lepota / Novosti

Pri lepotni znamki Oriflame nadaljujejo z akcijo Lepota na moj način, ki poudarja, da smo lepe takšne, kot smo sebi najbolj všeč. Ker nam je akcija, pri kateri niso izbrali ambasadorjev iz vrst slavnih, temveč so dali priložnost prav vsem (vabijo nas, da svojo misel na družbenih omrežjih opremimo s hashtagom #lepotanamojnacin), zelo pri srcu, jo rade širimo tudi med svoje prijateljice, ki jim privoščimo le najboljše!

Na vrhuncu poletja bomo to storile z mini obdarovanjem. Kar tako, brez razloga. Ker jih imamo enostavno rade! In ker se zavedamo, da so dobra in trdna prijateljstva nekaj najlepšega, kar nam življenje ponuja. V kolikor vas zanima, zakaj so prijateljstva prav tako pomembna kot telesna vadba in zdrava prehrana, si preberite ta zapis, v nadaljevanju pa preverite, s kakšno malenkostjo bomo presenetile svoje prijateljice!

Dišave so eno najbolj osebnih daril, ki jih lahko podarimo. Toaletna voda Friends World zanjo v sebi nosi živahen občutek sreče in vse barve pravega prijateljstva. Je dišava, ki izžareva pozitiven odnos s pomočjo sadnih, breskvinih not v kombinaciji z barvitim šopkom, poudarjenim z vonjem cvetlice Miss Butterfly. Osnova dišave je izjemno ženstvena, saj vsebuje vanilijo in bel les, zaradi česar je bolj poglobljena. In še zanimivost - to opojno dišavo je ustvarila mojstrica dišav Emilie Copperman, ki je ustvarjala dišave tudi za Burberry, Givency in Paco Rabanne!

V. J.

Foto: Oriflame

2.jpg3.jpg1.jpg