Maskare, ki vas bodo navdušile

15. 9. 2017 // Lepota / Novosti

Pravijo, da so oči ogledalo duše. Morda prav zato ženske rade poudarjamo svoj pogled in vsakodnevno posegamo po maskari, ki je zagotovo eden izmed najbolj nepogrešljivih lepotilnih izdelkov. Dame smo pogosto v iskanju "najboljše" maskare, je pa ta izdelek zelo subjektiven zaradi zelo različnih želja glede učinkov in značilnosti trepalnic posameznic. Kljub temu smo zbrali pet maskar različnih cenovnih razredov, ki navdušujejo uporabnice po vsem svetu.

Rimmel Volume Shake Mascara

Najbolj sveža maskara v mestu, ki zagotavlja volumen brez grudic in se nikoli ne izsuši. Pred vsako uporabo jo pretresete in tako obdržite svežino od prve do zadnje uporabe, kar zagotavlja tehnologija "Shake-Shake". Krtačka s fleksibilnimi ščetinami poskrbi za volumen in definirane trepalnice od enega kotička očesa do drugega.

Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Extreme Party maskara ustvari neverjeten volumen, hkrati pa lepo razčeše in loči trepalnice. Prožna formula ostane prilagodljiva tudi po tem, ko se že posuši, zato tudi več plasti maskare ne bo zlepilo trepalnic ali povzročilo grudic. Krtačka z dvojimi vlakni in koničasto obliko brez težav doseže tudi trepalnice v kotičku očesa in s tem zagotavlja odprt in drzen pogled.

Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara

Maskara, ki se ponaša z veliko plastično krtačko, ki ima ščetine tudi na konici, ne samo ob straneh, zagotavlja volumen, brez da bi trepalnice obtežila. Maskara zaobjame trepalnice od korena do konic in ne povzroča grudic. Je alergijsko testirana in 100 % neodišavljena, zato je primerna tudi za tiste dame, ki imate občutljive oči ali uporabljate leče.

Max Factor False Lash Epic

Odmislite doseganje popolnih trepalnic z dvema ali več različnimi maskarami, z namenom, da bi poudarili čisto vsako trepalnico. Inovacija, ki se ponaša z novo False Lash Epic krtačko s štirimi različnimi ščetinami in formulo za temnenje, pričara drzne "epic" trepalnice, brez da bi katero med njimi izpustila. S False Lash Epic nobena trepalnica ne bo ostala neopazna.

Estée Lauder Sumptuous Knockout Mascara

Sumptuous Knockout maskara s posebno oblikovano plastično krtačko trepalnice privzdigne, loči in definira. Bogata formula zagotavlja volumen in ne povzroča grudic. Maskara ne vsebuje dišav, zato je primerna tudi za ženske z občutljivejšimi očmi, ki želijo definirane, privzdignjene in ločene trepalnice za posebej zapeljiv pogled.

V. J.

Foto: Max Factor, Estée Lauder, Clinique, Rimmel, Bobbi Brown

rimmel_volume_shake_cara_delevingne.jpgrimmel_volume_shake_mascara.jpgRimmel Volume Shake Mascara