Pozdravljeni, balzami Labellino!

5. 9. 2017 // Lepota / Novosti

Labello predstavlja revolucijo v negi ustnic – balzam Labellino v trendni obliki in dveh sadno-svežih okusih.

Revolucija v negi ustnic za čudovit začetek jeseni je tu! Vaše ustnice še nikoli niso bile negovane tako modno in nežno. Visokokakovosten balzam Labellino združuje nov videz v okrogli obliki s preizkušeno nego Labello, ki ste je navajeni! Razposajeni modni balzami v dveh priljubljenih barvah popeljejo poletne občutke daleč v jesen in zimo ter poskrbijo za otipljivo mehke in voljne ustnice z nežnim sijajem.

Nega ustnic bo odslej še bolj zabavna!

Zaradi novega načina nanosa lahko ustnice intenzivno negujete z enostavnim "potegom". Bogato karitejevo maslo v balzamu razvaja suhe ustnice z dolgotrajnim vlaženjem. Okrogli in prikupni balzami so na voljo v dveh sadno-svežih okusih in zagotavljajo zabavno nego ustnic: Labellino Raspberry & Red Apple in Labellino Fresh Mint.

V. J.

Foto: Labello

labellino-fresh-mint.jpgŽelite ohladitev? Balzam Fresh Mint kadar koli poskrbi za čutno osvežitev na ustnicah.labellino-raspberry-red-apple.jpgDrzen in sladek. Nov vonj Raspberry & Red Apple razvaja ustnice s povsem novim, zapeljivim vonjem sočnih malin in rdečih jabolk.