​Skrivnost do sijoče kože v stilu hollywoodskih zvezdnic

1. 7. 2016 // Lepota / Novosti

Modna hiša Ikona na Mestnem trgu 24 obiskovalcem ponuja prijetno individualno izkušnjo nakupovanja, saj pod eno streho združuje prestižne znamke oblačil, obutve, modnih dodatkov in kozmetike. Tokrat pod imenom ​Starskin predstavlja rešitev do zdrave, mladostne in sijoče kože, s kakršno se pod soji žarometov bohotijo hollywoodske dive​Starskin je sodeloval z dermatologi, umetniki ličenja ter drugimi priznanimi strokovnjaki z namenom, da ustvari izdelek, ki bi pričaral sijočo kožo zvezdnic. Kljub temu da so zvezdnicam vedno na razpolago mnogi strokovnjaki, ki skrbijo za njihov videz, so pri Starskinu prepričani, da so s pravimi izdelki enaki rezultati dostopni vsem. Skrivnost do popolne sijoče polti je tako zdaj razkrita.

​Starskin je v svojih produktih združil trenutno najbolj inovativne in ekskluzivne lepotne postopke skupaj z izbranimi korejskimi formulami. Bogat nabor izdelkov tokrat dopolnjujejo tri novosti – tako v negi kože obraza kot tudi stopal, ki so že na voljo tudi v modni hiši Ikona:

​Starskin negovalne nogavičke za stopala Double-Layer Foot Mask Socks​, ​razstrupljevalna čistilna maska The Master Cleanser Mask​ in dnevna razstrupljevalna pena ​The Master Cleanser Foam​.

Foto: PR

uvodna.jpgmodna_hisa_ikona_starskin_hollywood_hand.jpgmodna_hisa_ikona_starskin_leading_man.jpg