To pomlad bomo dišale po Betty Barclay pure pastel

17. 3. 2017 // Lepota / Novosti

Ni boljšega znanilca pomladi kot nežni pastelni toni! Ti že počasi napovedujejo poletje in širijo dobro voljo. To sezono to ne velja le za modo, temveč tudi za par dišav Betty Barclay pure pastel mint in Betty Barclay pure pastel lemon. Nežne barve, ujete v dveh svežih cvetličnih vonjih, za pomladne občutke polne blage lahkotnosti.

Dišava pure pastel mint je simpatična dišava s sadno-lesnimi akordi. Po iskrivo svežem novem začetku z živahno noto yuzu, črnega ribeza in arome rožnatega popra se v osrčju razpletajo cvetlične nianse dišeče kanange, ciklame ter čutnih arom čaja in vrtnic. Mehka postelja iz žametne sandalovine in belega mošusa dišavo dopolnjujejo.

Dišava pure pastel lemon je nežen vonj iz svežih cvetnih akordov ter mehkih, kremastih arom. Živahna sadna zgornja nota iz mandarine, citronke in zelenega jabolka odpira dišavo in sije v svetlo rumenih odtenkih. Cvetoče srce iz listov vijolice, frezije in šmarnice se nežno poigrava s sijočimi akordi. Mehka osnova iz kremastega jantarja in sandalovine ter subtilnih not mošusa daje dišavi njen pudrast karakter.

Kdor je videti spomladansko, mora tudi dišati sveže – k sodobnemu videzu sodi ustrezna dišava. ;)

V. J.

Foto: Betty Barclay

1.jpg2.jpg