To so spreji za oblikovanje las brez alkohola, ki las ne zlepijo in ne izsušijo!

10. 4. 2019 // Lepota / Novosti

Nivea to pomlad predstavlja revolucionarno novost - Nivea spreje za oblikovanje las brez alkohola, ki las ne zlepijo in ne izsušijo!

Če ste prenehale z uporabo sprejev za lase, ker ti običajno na laseh pustijo vidne sledi, lase zlepijo in posledično tudi izsušijo ter lomijo, imamo za vas fantastično novico. pri Nivei so to pomlad lansirali spreje, ki ne le, da ne vsebujejo alkohola, ampak las tudi ne zlepijo. Tako ste lahko brez skrbi, da bi pri oblikovanju frizure lase dejansko poškodovale! Odmislite pa lahko tudi značilen neprijeten vonj spreja za lase, saj novi Niveini spreji božansko dišijo. Na voljo so tri različice: sprej za ustvarjanje volumna, za ravnanje las in za ustvarjanje kodrov.

Nad novimi spreji je navdušena tudi slovenska blogerka Katja Grudnik, ki je razkrila, kako z njihovo pomočjo oblikujemo popolno frizuro.

Nekaj njenih trikov ...

Katjin lepotni zaščitni znak so vsekakor njeni zdravi dolgi lasje, ki ji segajo do pasu. Zaslugo za tako lepe lase pripisuje predvsem dobrim genom in dejstvu, da ohranja svojo naravno barvo las, ki se lesketa v rahlo rdečem odtenku. "Vsaj dokler ne osivim, naj bo tako," se pošali Katja Grudnik. Najraje ima lepo padajoče kodre. Kako jih ustvari?

Trik 1: Katjin nasvet za čudovite in dolgo obstojne kodre

1. "Moj najljubši pomočnik pri ustvarjanju frizure je figaro," razkriva Katja Grudnik. Najprej lase umije in jih posuši, nato s figarom v 10 minutah oblikuje kodre od sredine dolžine las do konic. Lase vedno kodra navzven, torej stran od obraza.

2. Ko so kodri nared, uporabi Nivea sprej za ustvarjanje kodrov z lahkim suhim oljem in Euceritom®, ki omogoča daljši čas sušenja in olajša ustvarjanje čudovitih kodrov. "Sprej popršim po celotni dolžini kodrov, tako ostanejo obstojni do naslednjega pranja."

3. Nato kodre razčeše zgolj s prsti. "Z glavnikom ali krtačo bi kodre uničila. Če grem skozi kodre s prsti, pa so videti hkrati urejeni in naravno valoviti."

4. Naslednji dan kodre po potrebi malo popravi in znova uporabi sprej Nivea za ustvarjanje kodrov. "Ker sprej las ne zlepi, grem s prsti brez težav znova skozi lase, da dosežem naraven učinek," še razkriva Katja Grudnik.

Trik 2: Katjin nasvet za ustvarjanje volumna

1. "Ne glede na to, ali lase zlikam, oblikujem kodre ali jih pustim v njihovi naravni obliki, glavo po umivanju in sušenju nagnem navzdol in po laseh popršim Nivea sprej za ustvarjanje volumna," razloži Katja Grudnik.

2. Nato lase vrže nazaj na ramena in v miru nadaljuje z ustvarjanjem frizure, saj Nivea spreji ne vsebujejo alkohola in las ne zlepijo. "S prsti nato lase rahlo zmasiram pri lasišču in lase nežno privzdignem od konic proti sredini dolžine lase," še pove Katja Grudnik.

Katja razkriva še: "Všeč mi je, ker volumen tudi po preplesani noči ne popusti, lasje pa čudovito dišijo. Tako lepo kot diši pomlad," razloži Katja Grudnik.

V. J.

Foto: Nivea

novi_nivea_spreji_za_oblikovanje_las_nam_omogoc_ijo_vec_c_asa_za_oblikovanje_frizure-1.jpgkatja_grudnik_si_volumen_las_ustvari_z_nivea_sprejem_za_volumen.jpgNad novimi spreji je navdušena tudi slovenska blogerka Katja Grudnik.