Spomladanski trendi ličenja

17. 3. 2015 // Lepota / Trendi ličenja

Definicija osnovnega trenda ličenja za letošnjo pomlad je naravni ten, oči v stilu Twiggy z veliko maskare in svetle ustnice. Velja pa tudi definicija manj je več oziroma popolnoma natural look.

1. Twiggy oči, poudrjene trepalnice

Trenutna inspiracija so nora 60-ta leta. Fokus je na očeh in poudarjenih trepanicah. Must have pomladi 2015 so presenetljivo dolge trepalnice s katerimi bo vaš pogled še bolj prodoren in bo dal vtis zapeljivega in nežnega hkrati.

2. Poudarjene in košate obrvi

Stop pinceti in divjemu puljenju. Košte, goste, lepe ter poudrjene obrvi so hit letošnje pomladi. Pravilno oblikovane obrvi so polovica lepega obraza in tudi polovica lepega make up-a.

3. Eyeliner in grafični izris

Močno poudrjene grafične linije so osvojile letošnjo pomlad. Klasična mačja obroba na vekah je osnova za zapeljiv pogled vendar to pomlad se lahko poigramo z raznimi grafičnimi linijmi katere lahko dopolnimo z barvitim sencami.

4. Rdeča šminka

Efekt poudarjenih ustnic paše k totalno natur make up-u. Letošnjo pomlad bomo šminko nanašale kar s prsti. Odmislile bomo ostro izrisane ustnice in se približale k sočnim, ženstvenim in drznim ustnicam.

5. Na vekah barvno senčilo

Dnevni videz ne sme biti vpadljiv. V pomladnih dneh so najbolj primerni sveži zemeljski in kožni odtenki. Za večerni videz ste lahko malo bolj drzni in si privoščite vijolične odtenke, roza in rumeno-zlate.

L.D.

55024e5a73b1a_-_hbz-beauty-ss2015-trends-black-liner-pucci-bks-a-rs15-1970.jpg55024e5e8ca69_-_eauty-ss2015-trends-brown-eyed-girl-cavalli-bks-a-rs15-0897.jpg