7 načinov za hitro preurejanje prostorov v stanovanju


Poglejmo, kako lahko na hitro preobrazimo sobe v naših domovanjih ...

To je 7 načinov za hitro osvežitev doma!

Prerazporedite pohištvo

To je eden najbolj enostavnih načinov za preobrazbo interierja. Ste si do zdaj sploh že vzeli čas za temeljit premislek, kje bi pohištvo v bistvu moralo stati?

Namestite luči

Obstaja kar nekaj različnih načinov osvetlitve prostorov v stanovanju. Od izbire luči je odvisno ali prostor deluje bolj romantično ali svetlo. V spalnico namestite romantične lampijončke in takoj se boste v njej počutili bolj domače.

Popravite poškodovane kose pohištva

Poškodovane kose pohištva lahko poskusite tudi sami restavrirati. Prebarvajte jih, zalepite in drugače obnovite. Nova barva pohištva bo domu podarila svežino in nov videz.

Dekoracija

Dnevni prostor poživite z okrasnimi rastlinami, lično zloženimi knjigami, novo preprogo, okrasnimi blazinami v kontrastnih barvah, ...

Uokvirite fotografije

Fotografije razporedite po stanovanju in tako vas bo na vsakem koraku pričakal čudovit spomin iz bolj svobodne preteklosti.

Nova posteljnina

Nova barva posteljnine bo poživila vašo spalnico in ji podarila osvežen videz. Enako lahko barvno shemo prostorov v vašem stanovanju popolnoma enostavno poživite z izbiro barvnih zaves .

Garderobna omara

Pospravite garderobno omaro, omislite si pripomočke za organizacijo, kot so prozorne škatle in pleteni koški za perilo, ter zraven omare postavite ogledalo.

V. J.

Foto: Unsplash / Patrick Perkins

patrick-perkins-g3qlzqxsboe-unsplash.jpg