7 šik idej za redekoracijo vaše kopalnice


Če je prišel čas, da svoji stari in dolgočasni kopalnici podobite novo podobo, vendar ne veste, kako bi se tega lotili, ste na pravem mestu. Tukaj je nekaj čudovitih načinov, kako iz tega, velikokrat pozabljenega prostora, ustvarimo elegantno oazo miru!

Umetnost

Obešanje umetniških slik na stene vaše kopalnice verjetno ni prva stvar, na katero pomislite, ko prenavljate kopalnico. Vendarle lahko prav umetnost podari vaši kopalnici šik podobo, o kateri ste vedno sanjali. Pazite le, da kopalnica ni preveč vlažna, saj lahko vlaga škoduje slikam.

Fokus na strop

Vedno znova smo presenečeni, kakšno spremembo lahko naredi pobarvan strop v kopalnici. Navdušenke nad rožnato kopalniške stene obarvajte v nežno roza, strop pa v vroče pink odtenek. Nad izzidom boste več kot navdušene!

Ploščice retro oblik

Za glamurozen videz kopalnico obložite s ploščicami retro oblik oziroma poslikanimi s šik retro vzorci.

Preobrazba omaric

Zbrusite in prebarvajte kopalniške omarice in vaša kopalnica bo v trenutku dobila svežo podobo! Zamenjajte tudi ročaje in prenova bo še bolj očitna!

Dramatične tapete

Toaletni prostor oziroma kopalnico lahko osvežite z dramatično tapeto. Tropski vzorci bodo na primer prišli prelepo do izraza v kombinaciji z zlatimi pipami in črnimi omaricami!

Luksuzno ogledalo

Če imate dovolj veliko kopalnico in je v njej dovolj omaric za shranjevanje, omarico nad umivalnikom zamenjajte za elegantno ogledalo in ga opremite s profesionalno osvetljavo. Nanašanje make upa bo odslej nadvse prijetno opravilo!

Bakrene pipe

Bakrene pipe v kombinaciji z retro tapetami in 'podzemniškimi' ploščicami so zadnji krik mode. Si drznete? :)

V. J.

Foto: @ELLEDECOR

1.jpg