Kako trendseterke stilirajo svoje garderobne omare?


Garderobna omara v velikosti sobe, pregledne police in obešalniki, na katerih se bohotijo dizajnerski kosi, urejeni po barvah in modelih, ... To so sanje vsake modne navdušenke. Ker je resničnost velikokrat drugačna in imamo za shranjevanje svojih oblačil v najboljšem primeru na voljo srednje veliko omaro iz Ikee in mogoče ogledalo, smo poiskali pet preprostih nasvetov, ki naj vam pomagajo pri urejanju vašega modnega kraljestva.

1. Organizacija

Po koncu vsake sezone organizirajte svoja oblačila in pospravite kose, ki vam v tekočem letnem času ne bodo prišli prav. Še ta trenutek pospravite (v škatle oziroma na najvišje police) poletne obleke, kratke hlače in ostale kose, ki v vaši omari zavzemajo prostor jesenskim oblačilom!

2. Obešalniki

Investirajte v (minimalistične, glamurozne, barvite, ...) obešalnike, ob katerih vam zaigra srce in nanje obesite najljubše sezonske kose - za boljši pregled in lažjo izbiro.

3. Razstavite čevlje

Čevlje razstavite na police oziroma na dno omare, saj boste tako zjutraj lažje in hitreje našle popoln par.

4. Primerna osvetljava

Osvetljava je ključna pri ustvarjanju prijetne atmosfere. Poskrbite, da bo vaša omara dobro osvetljena, saj boste tako lažje izbirale med vašimi modnimi kosi.

5. Ogledalo

Pri nakupu ogledala ne glejte na ceno, saj je to investicija, ki se splača. Naj bo dovolj veliko, da lahko v njem preverite celoten stajling.

V. J.

Foto: Pinterest

8.jpg