Ratan je spet v modi


Ratan je spet v modi kot eden največjih trendov sezone. Zato vam predstavljamo hit kose, s katerimi boste polepšali svoj dom in pozdravili ta moderni trend. Ne glede na to, ali gre za pravi ali umetni ratan, gre za zelo estetski material, ki v notranjosti ustvari prijetno, skandinavsko vzdušje, pri JYSK-u pa smo našli več različnih kosov, tako da si lahko vsak izbere točno tistega, ki ustreza stilu opremljanja njegovega doma.

Kosi pohištva iz ratana so hkrati zelo zanimivi in ​​zračni ter se odlično podajo v večino notranjih prostorov. Ker gre za material, ki je videti zelo naraven in nevsiljiv, ga je enostavno kombinirati z obstoječim pohištvom in tako doseči sproščujočo in nevsiljivo estetiko.

Naravna estetika za dom

Mnogim tako ljub ratan je preplavil družbena omrežja s svojimi novimi in neverjetno elegantnimi različicami, ki vsak interier naredijo bolj svež in naraven, hkrati pa mu dajo pridih boho videza. Ti vrhunski pleteni kosi svojo priljubljenost dolgujejo prav velikemu vračanju narave in naraščajočemu zavedanju pomena varovanja okolja in trajnosti. Poleg tega je ratan enostaven za kombiniranje, zato se bo dobro podal v vsak prostor, ne glede na stil dekoracije.

Foto: JYSK

jysk_ratan_1.jpgjysk_ratan_2.jpg