Bellabeat Urban Leaf: najboljši pametni nakit na svetu za 2021

21. 7. 2021 // Lifestyle / Tehnologija

Ameriški poslovni portal Business Insider, ki je specializiran za novice iz finančnega in poslovnega sveta, je na testu pametnega nakita, podelil naziv za najboljši pametni nakit na svetu prav Bellabeatovemu Leaf Urbanu. Njihovi strokovnjaki so testirali aktualne izdelke na področju pametnega nakita in se strinjali, da je najboljši pametni nakit za ženske Bellabeatov Leaf Urban. Gre za najboljši preplet tehnologije in moderno oblikovanega nakita. Bellabeat Leaf Urban je dokaz, da visokotehnološko uporaben pametni nakit ni vselej robusten in bolj moške oblike. Pametni nakit v obliki lista spremeni fitnes tracker v pravo umetniško delo. Lahko se nosi kot zapestnica, ogrlica ali broška, ne ovira uporabnice z dodatnim ekranom, baterija zdrži do 6 mesecev, poleg tega pa seveda vsakodnevno spremlja aktivnost, nivo stresa, hidracijo, menstrualni ciklus, meditacije in spanje. Z mobilno aplikacijo se poveže brezžično. Ker uporablja algoritem, lahko Bellabeat tudi predvidi, na kateri dan boste bolj izpostavljeni stresu. Na primer: Če slabo spite, niste aktivni ali ste v zaostanku z vajami meditacije - bo Bellabeat Leaf Urban predvidel, da boste tega dne morda tudi malo bolj podvrženi stresu. Aplikacija ima tudi dodatno možnost, ki omogoča dostop do ekskluzivnih avdio in video vsebin - bogata knjižnica, v kateri boste našli vse od nasvetov, povezanih z ženskim zdravjem in lepoto, do jogističnih vaj, pilatesa ali fitnesa. Vsebino so pripravili v sodelovanju z vrhunskimi wellness inštruktorji. Glavna prednost Bellabeat Leaf Urbana je ta, da daje vpogled v življenjski slog in splošno počutje uporabnice, brez nadležnega dodatnega ekrana in pogostega polnjenja baterije, a s stilom! Obširno recenzijo Bellabeat Leaf Urbana si lahko preberete na Insider Picks. Leaf Urban lahko kupite na strani Shop | Bellabeat.

In še zanimivost, ki vas bo vsekakor pritegnila - soustanoviteljica "start up" podjetja Bellabeat, ki je registrirano v San Franciscu, je slovenka Urška Sršen.

V. J.

Foto: Bellabeat

beallabeat_urban_leaf_bros_-_dekle_v_beli_laneni_obleki.jpegbeallabeat_urban_leaf_obesek_na_verizici_-_dekle_z_slamnikom.jpeg