Kdo so znani Slovenci, ki so prvi preizkusili nove jabolčke?

24. 9. 2019 // Lifestyle / Tehnologija

iSTYLE je med prvimi predstavil novi Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro in Apple Watch pete generacije. Z novo generacijo izdelkov, Apple obljublja še boljše, zmogljivejše in privlačnejše pametne telefone, ki bodo obvezen nakup za vse, ki že prisegajo na njihove izdelke, premamili pa bodo tudi tiste, ki so se jim do zdaj še uspeli upreti.

Novi iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max: najbolj zmogljiva in napredna pametna telefona na trgu

iPhone 11 prinaša novosti, zaradi katerih bo najbolj priljubljen pametni telefon na svetu še boljši, z izboljšanjem funkcij, ki jih ljudje čez dan najpogosteje uporabljajo. Poleg tega, da ga poganja hitrejši in še pametnejši Applov procesor A13 Bionic, ga odlikuje tudi dvojna kamera s širokokotnim objektivom in videoposnetkom v ločljivosti 4K s hitrostjo 60 slik na sekundo, tudi na sprednji strani, kar bo najverjetneje prepričala še tako zahtevne kupce. Novo generacijo iPhonov odlikuje tudi izboljšana zmogljivost baterije in uporaba recikliranih materialov pri izdelavi.

Največ pozornosti pa sta seveda pritegnili različici iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, ki ponujata najnaprednejše zmogljivosti za uporabnike, ki si želijo lastiti najboljši pametni telefon. Osupljiv zaslon Pro, Applov procesor A13 Bionic, sistem treh vrhunskih kamer in najdaljša življenjska doba baterije, kar so jih doslej ponujali iPhoni. Novi profesionalni zaslon Super Retina XDR je najsvetlejši zaslon doslej v Applovih telefonih. Zmogljiv čip A13 Bionic, zasnovan s strani Appla, zagotavlja neprimerljivo zmogljivost pri vsakem opravilu, hkrati pa omogoča bistveno daljšo življenjsko dobo baterije, za brezskrbno uporabo na vsakem koraku. Nov sistem s tremi kamerami, Ultra Wide, Wide in Telephoto, ponuja profesionalno fotografsko izkušnjo ter prinaša ogromne izboljšave fotografij pri slabi svetlobi in najkakovostnejše videoposnetke v pametnem telefonu, kar bo odlično vidno pri snemanju videov polnih dogajanja.

iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, sta tudi na pogled čudovita, na voljo pa bosta v štirih različnih barvah, vključno z novim odtenkom: polnočna zelena.

Nova generacija ure Apple Watch je opremljena z zaslonom Always-On Retina, ki nikoli ne spi, zato je enostavno videti čas in druge pomembne informacije, ne da bi dvignili ali se dotikali zaslona. Nove lokacijske funkcije, od vgrajenega kompasa do trenutne nadmorske višine, uporabnikom pomagajo lažje in bolje krmariti čez dan.

V Sloveniji je začetna cena iPhona 11 843 € za model 64 GB, medem ko sta iPhone 11 Pro in 11 Pro Max na voljo od 1213 € in 1321 €, za različice 64 GB. Nova generacija ure Apple Watch je na voljo v vesoljsko sivi, srebrni in zlati, izhodiščna cena pa je 458/489 € za modele 40 mm / 44 mm.

V. J.

Foto: iStyle, Miro Majcen

iphone11launch_istyle_photomiromajcen-103.jpgiphone11launch_istyle_photomiromajcen-7.jpg