Stormi je dobila svojo prvo naslovnico

4. 7. 2019 // Moda / Mediji

Najnovejšo arabsko edicijo revije Harper's Bazaar krasi družinska naslovnica, na kateri lahko občudujemo tri generacije družine Kardashian.

Kylie in Kris Jenner se je na najnovejši naslovnici arabskega Harper's Bazaarja pridružila Kyliejina enoletna hčerkica Stormi Webster. To je njena prva naslovnica, ki predstavlja prelomno točko v njenem življenju. Predvidevamo namreč, da gre za prvo izmed mnogih naslovnic, ki jih bo krasila v prihodnosti. Vse tri na naslovnici nosijo oblačila z leopardjim vzorcem - Kris blesti v oprijeti obleki, Kylie so stilisti oblekli v črn komplet in leopardje modne dodatke, mala Stormi pa je oblečena v prikupno otroško oblekico z leopardjim vzorcem.

Ideja, da bi se Stormi pridružila fotografiranju, ni bila uredniška, ampak Kyliejina, ki je na snemanje prinesla tudi otroško oblekico znamke Dolce & Gabanna. V pripadajočem intervjuju je mlada mamica razkrila, da je materinstvo popolnoma spremenilo njen odnos z mamo Kris. "Ko sem postala mama, sem popolnoma spremenila svoj pogled na življenje, s tem pa se je spremenil tudi moj odnos do moje mame, saj sedaj veliko bolj cenim stvari, ki jih je storila zame".

V. J.

Foto: Harper's BAZAAR Arabia.

screenshot_2019-07-04_at_11_29_54.jpg