Dramatičnost s fokusom na glamur

12. 2. 2023 // Moda / Novosti

V kolekciji H&M Studio P/P 23 se srečajo vrhunski osnovni kosi in izjemna večerna oblačila. Kolekcija, ki so jo navdihnile Hollywoodske boginje zlate dobe in sodobne megazvezdnice, ki so se odločile za slog "go big or go home", združuje surovo nosljivost z radikalnim glamurjem. Ekstrovertirani modni kosi za večer in čudovita vrhnja oblačila se mešajo s kosi za prosti čas, modnimi dodatki in kapsulnim izborom oblačil. Kolekcija H&M Studio P/P23 bo na voljo na hm.com od 2. marca.

S ključnimi kosi bodo vse oči uprte v vas. Kolekcijo za ženske sestavljajo senzacionalne večerne obleke, dopolnjene z zvezdniškimi vrhnjimi oblačili, ki zares navdušijo: oversized trenč, usnjena motoristična jakna in jakna iz umetnega krzna, ki izžarevajo samozavest. Moderen denim in vsakodnevna oblačila za prosti čas prav tako zagotavljajo največjo eleganco z minimalnim naporom, skupaj s čudovitimi modnimi dodatki, kot so bleščeči gležnjarji, spodnje perilo z biserčki in »statement« sončna očala.

"V tej sezoni je moda drzna in za Studio P/P23 smo želeli premakniti okvirje v smislu barv in silhuete. Hkrati smo bolj ekstravagantne stile večernih oblačil nadomestili z zelo preprostimi bližnjicami do brezčasnega stila, kot je usnjena motoristična jakna, ki jo lahko nosite vedno znova," pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

"To sezono je oblikovalsko ekipo očarala zamisel o sodobni megazvezdnici, ki gladko prehaja med modno kombinacijo za vsak dan in glamurozno obleko za rdečo preprogo. Za današnje generacije, ki so naklonjene družbenim medijem, je ohranjanje resničnosti enako pomembno kot videz za milijon dolarjev, zato smo želeli ustvariti kolekcijo, ki lahko prehaja iz dneva v noč, ne da bi pri tem ogrozili svoj stil," pravi Linda Wikell, oblikovalka koncepta za H&M Studio.

O kampanji

Kali Uchis, kolumbijsko-ameriška umetnica, dobitnica nagrade Grammy, je glavna zvezda kampanje za kolekcijo H&M Studio P/P23, ki temelji na tipično čudovitem dnevu v življenju magnetične pop zvezdnice. Kampanjo je režirala in fotografirala Charlotte Wales, stilirala pa Georgia Pendlebury, Uchis pa je v njo vnesla svoj značilen zapeljiv stil z vrsto stiliziranih podob, ki nadgrajujejo temo bleščečega življenja pred kamerami.

O kolekciji H&M Studio

H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena in modno napredna ponudba.

Kolekcije z omejeno izdajo, ki jih razvija notranja oblikovalska ekipa v ateljeju blagovne znamke v Stockholmu, se predstavijo dvakrat na leto.

Foto: PR

naslovna.jpegimage003.jpgimage006.jpg