Ganljiva 10. obletnica studia T spot

5. 12. 2018 // Scena / Dogodki

Martina Vrhovnik je minuli teden proslavila 10. obletnico svojega studia T spot in 10. obletnico svojega delovanja, kar pomeni 20 let uspešne zgodbe kot vizažistka in učiteljica senzualnega plesa ob drogu. Ganljivih trenutkov ni manjkalo, na obrazih obiskovalcev in gostiteljice smo ob obujanju spominov na vse lepe trenutke opazili smeh in solze.

Martina je dolgi in uspešni karieri nazdravila s svojimi najbližjimi, svojimi tesnimi sodelavci in mnogimi drugimi, ki so jo spremljali na tej poti vse od začetka in ki jo podpirajo tudi sedaj. Skozi ves večer nas je zabavala skupina King Foo, ki se je posebaj za to priložnost prilagodila njenim željam in naredila zelo poseben repertuar glasbe. Prelepo torto je naredila mojstrica Tatjana Eberl, ki je bila pred 20. leti Martinina učiteljica ličenja in ji je tudi odprla vrata v svet mode in ličenja. Danes je kot izvrstna umetnica presno veganskih tort še vedno njena tesna prijateljica.

Med povabljenimi so bili tudi: Tanja Ribič, Maja Založnik, Nejc Simčič, Igor Višnjar, Maja Lipan, Branka Kržin, Barbara Žnidar, Iryna Osypenko Nemec, Irena Lušičič, Gaja Prestor, Jakob Cavazza, Luka Pascal Cavazza, frizer Gusty Jesenko, vizažistka Tina Modlic- Barvish in drugi.

Foto: Jernej Kokol

tspot10let-jernejkokol-lq-63.jpgtspot10let-jernejkokol-lq-31.jpg