Indi: Trajnostna slovenska modna znamka

13. 9. 2016 // Moda / Novosti

Optimizacija funkcionalnosti, minimalistično oblikovanje, reciklirani kakovostni materiali, maloserijski izdelki in lokalna izdelava. Vse to je urbana mladostniška znamka Indi, ki nas je navdušila s svojim najnovejšim produktom - minimalističnim nahrbtnikom Onigiri.

Uporabnik je na prvem mestu

Pri Indiju verjamejo, da so modni dodatki tudi pripomočki, ki nam pomagajo olajšati življenje - dober pripomoček je po njihovem mnenju lahek, prilagodljiv in preprost za uporabo. Izdelki Indi so vedno oblikovani minimalistično, ker je za vsak del izdelka ključen namen.

Ni vsak odpadek smet

Za ekipo Indi je pomembno, da uporabljajo kvalitetne materiale in izdelujejo kvalitetne izdelke. Še bolj pomembno se jim zdi, da to dosežejo z reciklažo in uporabo odvečnih kosov kvalitetnega materiala, ker s tem ne prispevajo k večji obremenitvi okolja, istočasno pa lahko dosegajo nižje cene. Poleg tega so ravno zato njihovi izdelki maloserijski ali celo unikatni. Vsak izdelek ima svojo zgodbo.

Slovenske šivilje so izjemne

Pri Indiju so svoj poslovni načrt oblikovali z mislijo, da morajo izdelke izdelovati v velikih serijah, predvidoma v tujini, pa se je izkazalo, da so taki izdelki nekvalitetni, investicije previsoke, trg pa premalo predvidljiv. Posledično so zbrali pogum in se kljub tveganju odločili za izdelavo malih serij, ki jih izdelajo izjemne slovenske šivilje.

Onigiri

Njihov najnovejši produkt je vrečast nahrbtnik Onigri. Onigiri je pravi hit za vsakodnevno uporabo v urbanem okolju, saj se prilagaja gibanju in je popolna izbira za aktivne posameznike. S težo pod 0,5 kilograma, udobnimi in lahkimi naramnicami iz ploščate vrvi in posebno obliko se popolnoma oprime telesa in postane del gibanja. Onigiri je odličen za tek, vožnjo s kolesom in krajše izlete, hkrati pa ima notranje žepe za vsakodnevne pripomočke in dovolj prostora za manjši prenosnik. To je nahrbtnik, ki ga bomo uporabljali vsak dan.

V nadaljevanju preverite najnovejši izdelek trajnostne slovenske modne znamke Indi ...

V. J.

Foto: Indi

screen_shot_2016-09-12_at_13_40_00.jpgscreen_shot_2016-09-12_at_13_39_53.jpg