160 let ustvarjanja elegance in pariške lepote

20. 12. 2023 // Scena / Dogodki

Letošnje leto je zaznamovano s posebnim jubilejem, saj blagovna znamka Bourjois Paris praznuje 160 let ustvarjanja lepote in elegance. Od svojih skromnih začetkov do danes je Bourjois Paris ostal sinonim za inovacijo, kakovost in neprekosljivo eleganco na področju dekorativne kozmetike.

Dogodek, ki je proslavil rojstni dan in ogrel številna srca

Pri blagovni znamki Bourjois so ob koncu leta sklenili, da bodo obletnico ovekovečili na malce drugačen način. Na prav posebnem kreativnem dogodku, ki ga je zasnovala Tina Fabjan, menedžerka za PR in družbena omrežja pri Orbicu, so se zbrali znani in manj znani obrazi, ki so pod okriljem vplivnice Mateje Hojnik – Ljubki dom na delavnici ustvarjanja okraskov prav vsi eno krogljico z izdelki Bourjois izdelali za dobrodelni namen. Krogljice z izdelki Bourjois bodo namreč dobila dekleta, ki si morda ličil ne morejo privoščiti.

»Izjemno vesela sem da so me povabili k sodelovanju pri Bourjoisovem dogodku in da smo lahko ustvarili te čudovite kroglice. Zame je bila to malenkost drugačna izkušnja, saj na dogodku nisem bila le kot povabljenka, temveč kot ustvarjalka. Zato me veseli, da sem del tako lepega doživetja,« je povedala Mateja Hojnik.

»Zahvaljujemo se za kroglice presenečenja, s katerimi bomo v prazničnih dneh obdarili mlada dekleta iz ekonomsko manj vzpodbudnih okolij. Hvaležni smo za zanimivo pobudo in se zahvaljujemo kozmetiki Bourjois, da je izbrala ravno našo organizacijo za tako simpatično sodelovanje.

Vsako mlado dekle z različno kozmetiko rado poudari svoj nasmeh in žareče oči. Prihajajoče dni bodo lahko svojo mladost še dodatno osvežile,« je povedala Anja Vogrič, vodja kreativnih projektov pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Bourjois Paris - zgodovina, ki se blešči

Leta 1863 je Bourjois Paris začel svojo pot v svet lepote s svojo prvo ikonično dišavo, ki ji je sledila široka paleta ličil, ki so odsevale pariški šarm. Sposojajoč si navdih iz svetovno znane pariške mode, je blagovna znamka hitro pridobila sloves po svojih inovativnih izdelkih, ki so izpopolnjevali naravno lepoto vsake ženske.

Neprekosljiva eleganca v vsakem izdelku

Bourjois Paris je v teh 160-ih letih postavil merila na področju dekorativne kozmetike. Njihove kultne stekleničke za lak za nohte, dišeče pudre in obstojne šminke so postale neizogiben del življenja žensk po vsem svetu. Blagovna znamka se ponaša z neprekosljivo eleganco in pariškom šarmom, ki je združena z inovativno formulo, ki ženskam omogoča, da se počutijo samozavestne in lepe.

Zavezanost kakovosti

Za Bourjois Paris lepota ni samo površinska, temveč je globoko zakoreninjena v njihovi zavezanosti kakovosti. Vsak izdelek nosi pečat vrhunskega francoskega obrtništva, kar zagotavlja, da stranke prejmejo le najboljše.

Izjemna ličila, ki jih zagotovo poznate

Healthy Mix linija ličil

Bourjois Healthy Mix Clean je nova izboljšana linija izdelkov, ki vključuje več izdelkov, namenjenih ustvarjanju svežega in naravnega videza kože. Vsebuje vsaj 85 % sestavin naravnega izvora, zmešanih z antioksidativnim kompleksom vitaminov C, E in B5. Embalaža vsebuje reciklirane materiale (PCR), ki jih je mogoče reciklirati.

Healthy Mix tekoča podlaga je eden izmed ključnih izdelkov te linije, zasnovana tako, da koži daje sijoč in zdrav videz, obenem pa zagotavlja enakomerno prekrivnost in hidracijo. Formulirana je z naravnimi sestavinami, ki kožo negujejo in osvežujejo, kar omogoča zdrav in mladosten videz.

Healthy Mix primer je predstavljen kot osnova za podlago. Pomaga pri ustvarjanju bolj gladke površine kože, zmanjšuje videz por, pripomore k daljši obstojnosti ličil ter zagotavlja enakomerno nanašanje podlage.

Healthy Mix korektor je namenjen prikrivanju nepravilnosti, temnih kolobarjev pod očmi in drugih madežev na koži. Formula korektorja je lahka in se enostavno zabriše, obenem pa zagotavlja naraven videz brez občutka teže na koži.

Puder v kamnu Healthy Mix je idealen za naraven mat učinek obraza. Njegova formula je mehka in poskrbi za nevtraliziranje odvečnega sijaja kože.

Healthy Mix 1 second lak za nohte omogoča hitro in enostavno nanašanje ter dolgo obstojnost.

Formula laka je obogatena z negovalnimi sestavinami, ki ščitijo nohte in jih ohranjajo zdrave.

Pomembno je omeniti, da je celotna linija Bourjois Healthy Mix Clean veganska, kar pomeni, da izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih.

Pogled v prihodnost

Ob tej posebni priložnosti Bourjois Paris slavi svojo bogato zgodovino in se obenem ozira v prihodnost z navdušenjem. Obljubljajo nadaljnjo inovacijo, ki bo še naprej osvajala srca žensk po vsem svetu in ohranjala blagovno znamko na vrhu dekorativne kozmetične industrije.

Foto: PR

irm_6664.jpgirm_6757.jpgirm_6840.jpg