Afrodita vas zaščiti "do sonca in nazaj"

27. 5. 2023 // Scena / Dogodki

Sonce sicer sramežljivo, a vztrajno kuka izza oblakov, zato je čas, da poskrbimo za ustrezno zaščito kože. UV žarki namreč kar v 80% vplivajo na prehitro staranje kože. V Kozmetiki Afrodita so zagovorniki zdrave in lepo negovane kože, zato so tudi letos pripravili nove sončne izdelke, ki bodo zagotovo postali nepogrešljivi spremljevalci naših poletnih dni. Na predstavitvenem medijskem dogodku, so pomežiknili soncu s SUN CARE kolekcijo, ki omogoča visoko UVA in UVB zaščito kože, nudi hitro pridobivanje porjavele polti in intenzivno obnovitveno nego po sončenju. Dogodek se je kot se za Afrodito spodobi odvijal ponovno na posebni lokaciji in sicer v Slamnikarskem muzeju Domžale, kjer negujejo umetnost izdelave slamnikov z dolgoletno tradicijo. In kaj poleg izdelkov SUN CARE lahko ponudi boljšo dodatno zaščito pred soncem?

Zvezda dogodka je bil nov izdelek Mleko z zelo visoko zaščito pred soncem SPF 50 +, ki vsebuje učinkovitokombinacijo UVA in UVB filtrov nove generacije ter je uporaben za vso družino, tudi za otroke in tiste, ki imajo zelo občutljivo kožo.

In seveda, ker Afroditinega poletja brez NOVE Marmelade ni, so predstavili dve Marmeladi kot ju še ni bilo! To sta mala Marmeladica za obraz in Marmeladni gel za telo, ki s posodobljeno formulacijo omogoča lažjo mazljivost, brez neljubega packanja.

Dogodek je popestrila Ana Cajhen, izdelovalka in oblikovalka slamnikov, ki je povabljence popeljala skozi zgodovino slamnikarstva, jim razložila kako je v najboljših letih Slovenska slamnikarska industrija naredila več kot milijon slamnikov na leto v podružnicah na Dunaju, New Yorku, Firencah ter ostalih mestih po svetu.

V butičnem vzdušju muzeja s pridihom morja, sonca in potovanj, so bili povabljenci nad SUN CARE novostmi navdušeni. Prav vsi so zagotovili, da bodo z odličnimi izdelki Kozmetike Afrodita brezskrbno uživali v poletju in lepo porjaveli, a dobro zaščiteni koži.

Kolekcija SUN CARE je na voljo v vseh dobro založenih prodajalnah, v Afroditinih prodajalnah ter v spletni trgovini webshop@afroditacosmetics.com

Foto: PR

img_1055.jpgimg_0740.jpg