Bili smo na predstavitvi Deichmannove kolekcije čevljev in torbic pomlad/poletje 2016

8. 4. 2016 // Scena / Dogodki

V sladkem pomladnem utripu mestnega središča je bila včeraj predstavljena nova Deichmann kolekcija čevljev in torbic pomld/poletje 2016.

Ob pomladno obarvani glasbeni spremljavi kitarista Urbana Grabenška in pevke Tamare Goričanec so manekenke Eva Ahačevčič, Zlata Okugić in Karin Škufca predstavile modne trende prihajajočih mesecev. Od vrtoglavo visokih pet do sproščenega modnega udobja in poletnih natikačev ter nepogrešljivih torbic - kolekcijo navdihujejo barvita lahkotnost, romantični pasteli, detajli vezalk in metalen lesk.

Zbrane modne poznavalke (modne novinarke in blogerke) so, sodeč po njihovih ocenah, med čevlji najbolj navdušili črni salonarji z vezalkami, med torbicami pa nežna dvobarvna pastelna torbica.

Deichmann je na dogodku napovedal tudi natečaj za Deichmann blogerko: k sodelovanju vabijo vse modne navdušenke, ki jih zanimajo vsebine s področja življenjskega sloga in svoje domislice rade zapisujejo. Med vsemi sodelujočimi bodo na podlagi glasov bralcev in strokovne žirije izbrali dekle, ki bo skupaj z že lani predstavljenimi blogerkami, Ajdo Sitar, Kajo Bajda in Natašo Mernik, eno leto soustvarjalo modne zgodbe na Deichmann blogu.

Foto: PR

1.jpg2.jpg