C&A predstavitev kolekcije jesen/ zima 2015

14. 9. 2015 // Scena / Dogodki

Te dni je v prijetnem vzdušju Ljubljanskega Gradu svojo jesensko – zimsko kolekcijo predstavila modna znamka C&A, kjer sta povabljene pozdravili Jasmina Marš, PR in Event Coordinator C&A ter Saša Lenič, direktorica C&A Slovenija.

Velik poudarek kolekcije je zagotovo na jeansu, seveda poleg ostalih kolekcij, ki jih ponuja C&A, tako za moške, kot tudi ženske. Moška kolekcija nam v jesenskih trendih ponuja kombiniranje klasičnega stila z elementi športnega, kar nam pove ime kolekcije “Formal meets sportswear”.

Vendar pa je tokrat jeans predstavljen kot brezčasen trend, ki je postal nepogrešljiv v naših omarah. C&A nam tako v kolekciji “The Denim” ponuja kavbojke za vse postave, različnih krojev in izgledov jeansa. V njihovih kavbojkah ženske ne izgledajo samo dobro, temveč se tudi počutijo odlično.

Letošnjo jesen pa zagotovo ne bo šlo niti brez sive barve, ki je pravzaprav nova črna. Kolekcijo so pri C&A poimenovali kar “Different shades of grey” in tako lahko najdete sivo v vseh možnih odtenkih, oblikah in materialih. Bistvo kolekcije je v poigravanju s sivo od glave do pet, plastenju oblačil ter kombiniranju različnih tekstur. Poleg tega se pojavlja ogromno toplih, mehkih ter “oversized” pletenin in pončov, ki pa so ključni kos sezone. Njihov moto je “ovijte se”, kar nam govorita tudi imeni kolekcij “Cosy wraps” ter “Cocooning”, kjer najdemo monokromatske odtenke črno bele, temno zelene, modre ter barve burgundca. Vse te odtenke najdemo prav tako v velikem številu modnih dodatkov, torbic, rokavic, šalov in klobukov.

Seveda pa gre omeniti tudi kolekcijo “Clockhouse”, ki je pravzaprav podznamka C&A in je namenjena predvsem mladim in katere navdih so 90-ta leta. Kolekcija je mešanica mladostne, trendovske mode, v kateri je čutiti pridih elegance, vendar še vedno ostaja na nivoju mladostnih in svežih stylingov.

Tako smo si v prijetnem ambientu in ob okusnih prigrizkih lahko ogledali in hkrati tudi otipali oblačila vseh jesensko - zimskih kolekcij 2015, ki so navdušile mnoge modne navdušence, novinarje ter znane medijske obraze.

Foto: Zaklop

003mv2.jpg013mv2.jpg