Kozmetika Afrodita navdušila na Zagreb Fashion Weeku

9. 6. 2016 // Scena / Dogodki

Minuli vikend je v sklopu zagrebškega tedna mode Fashion Week Zagreb by Afrodita potekala predstavitev nove linije Afroditinih proizvodov - 3 Peptides Afrodita professional.

Ker je lepa koža vedno v modi, so se v Kozmetiki Afrodita odločili, da bodo kot ekskluzivni lepotni pokrovitelj podprli letošnji zagrebški teden mode ter se istočasno javnostim predstavili z novim dosežkom moderne dermo-kozmetologije: s profesionalno obrazno linijo, ki predstavlja napreden pristop k anti-age negi kože in se izraženim znakom staranja zoperstavlja na ravni njihovih vzrokov ter kožo tako pomladi od znotraj navzven! Z močjo biološko-aktivnih peptidov deluje neposredno na kožne celice ter kožo opazno učvrsti, zgladi kožni relief in deluje z intenzivnim učinkom korekcije gub.

Predstavitve so se udeležile številne znane dame, med katerimi so bile tudi Marija Borić, Sanja Doležal, Ana Miščević, Tamara Garbajs, Ivana Mišerić, Petra Kurtela, Snježana Mehun, Nives Čanović, Ljiljana Vinković, Antonija Gogić, Vanja Mamić, Andrea Andrassy, Lana Gojak in slovenska modna oblikovalka Maja Štamol.

Foto: PR

fw.jpgfw2.jpg