Lepota je odraz dobrega počutja

27. 11. 2018 // Scena / Dogodki

Na dogodku v Kavarni Zvezda Lounge v hotelu Slon smo spoznali stvaritve in okuse Kavarne Zvezde in Novelius Medical. Sodelovanje izvira iz obojestranske zavezanosti misli, da lepota, tako kot vse v življenju, izhaja iz trdnih in zdravih temeljev. Navsezadnje je lepota odraz dobrega počutja, ki vedno izvira iz naše notranjosti. To je vodilo pri razvoju nove generacije izdelkov za nego kože in telesa Novelius Medical pa tudi napitkov, slaščic in t. i. beauty bowls, ki bodo od 1. 12. naprej na voljo v Kavarni Zvezda. Na dogodku je bilo videti marsikateri znani obraz, pri kratkem pogovoru v živo pa so sodelovali kreativni direktor Aljoša Bagola, novinarka Vesna Milek in dermatologinja Larisa Stojanovič.

Po besedah Maje Lipovača iz Novelius Medical je dobro počutje predpogoj za dobre stvari v življenju. “Aktivnost, vitalnost, dobra življenjska energija niso povezani s starostjo, ampak z življenjskim nazorom, skrbjo zase in dobro življenjsko energijo.”

V Novelius Medical s pomočjo vodilnih znanstvenikov, raziskovalcev in zdravnikov ter inovativne tehnologije razvijajo najkakovostnejše izdelke. Z novo kolekcijo stopajo v dobo čistih in organskih sestavin v vseh izdelkih, saj so zavezani svoji identiteti in filozofiji. Kljub temu, da je Hidrokolagen Novelius Medical do zdaj vseboval le 0,2 g umetnih sladil, so se tudi ta delež odločili nadomestiti z naravnim sladilom iz listov stevije. Tako je izdelek še boljši, saj vsebuje le organske in čiste sestavine. Novelius Medical Hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov, pridobljenih iz globokomorskih rib, in je obogaten s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena.

Peptidi v Hidrokolagenu Novelius Medical vplivajo na tvorbo vseh 28 tipov kolagena v telesu in hialuronske kisline. Več kot 90 % Hidrokolagena Novelius Medical se v eni uri od zaužitja absorbira v krvni obtok. Iz krvnega obtoka se peptidi (ki vsebujejo visoko vsebnost hidroksiprolina, edinstvene aminokisline) transportirajo v ciljna tkiva, npr. kožo, kosti in hrustanec. Tam delujejo kot gradniki za celice in spodbujajo tvorbo novih kolagenskih vlaken.

Del nove kolekcije je tudi prehransko dopolnilo Beauty sleep, ki je namenjen sprostitvi in tistim, ki trpijo za nespečnostjo. Izdelek Beauty Sleep sledi filozofiji blagovne znamke ter vsebuje visoko kakovostne organske in čiste sestavine, med drugim tudi: ašvagando kamilico, Ltriptopan ter vitamine B1, B2, B6 in D3. Na voljo bo kmalu v izbranih klinikah, kozmetičnih salonih in prodajalnah Sanolabor.

Foto: Novelius Medical Slovenija

aljos_a_bagola-_vesna_milek_in_larisa_stojanovic.jpgAljoša Bagola, Vesna Milek in Larisa Stojanovič.gregor_bolc_ina-_maja_lipovac_a_in_hermina_kovac_ic.jpgGregor Bolčina, Maja Lipovača in Hermina Kovačič.