Max&Co. se je za en dan prelevil v spomladanski cvetlični vrt

21. 3. 2017 // Scena / Dogodki

Pri Max&Co. so v letošnjo pomlad zakorakali malo drugače in trgovino za en dan spremenili v pravi cvetlični vrt. Novo kolekcijo so namreč želeli predstaviti na nekoliko drugačen način kot ponavadi, zato so jo obiskovalkam prikazali skozi cvetje. Cvetlični vzorci so tudi letos pravi hit in lepo je, če ženska ve, katere cvetlice se razprostirajo po njeni obleki in kako jih lahko kombinira v svojem šopku.

V sodelovanju s cvetličarno Gardenia so obiskovalke podučili o cvetličnih trendih in jim pokazali, kako sestaviti svež šopek, ki se poda k spomladanskemu stajlingu.

Gardenia o cvetličnih trendih pravi: „Letošnji pomladni trend je cvetje v nežnih pastelnih tonih, kot so vsi odtenki barve marelice, lotosa, nežni roza odtenki, skratka barve, ki dajejo občutek lahkotnosti. Še vedno pa ostaja aktualna klasična pomladna kombinacija rumenih in oranžnih odtenkov, ki ji dodajamo prej omenjene pastelne nianse. Pri tem izbiramo cvetje med nežnimi ranunkulami in anemonami, dišečimi frezijami, barvno paleto ginestre, različne vrste tulipanov in vsem poznane narcise. Vse to povežemo v nežne šopke s svitki brezovih vej, dodamo borovničeve veje z nežno zelenimi lističi ali pa brsteče veje češenj, breskev ali marelic.“

V nadaljevanju preverite, kako smo se obiskovalke simpatičnega dogodka odrezale v vlogah amaterskih cvetličark ...

V. J.

Foto: Max&Co.

mg_4097.jpgmg_4203.jpg