Miss Slovenije 2017 je postala Maja Zupan

12. 9. 2017 // Scena / Dogodki

Za lepotni naslov Miss Slovenije 2017 se je na finalni prireditvi na Gospodarskem razstavišču potegovalo 15 finalistk iz vse Slovenije: Lana Krajnc (Maribor), Katja Gabrovec (Kranj), Tina Mede (Maribor), Ariana Hodžič (Koper), Patricija Finster (Police), Maja Zupan (Britof pri Kranju), Monika Pfajfar (Poljane nad Škofjo Loko), Lara Stenovec (Jezersko), Elmedina Berisha (Celje), Katarina Rondič (Vipava), Nina Dolič (Lucija), Špela Budič (Kranj), Laura Katarina Jularič (Borovnica), Sergeja Keržan (Brežice) in Nina Rems (Trzin).

Na koncu so izbrali tri najboljše, za miss Slovenije pa razglasili Majo Zupan iz Britofa pri Kranju, ki je tako na prestolu nasledila Majo Taradi. Nova miss Slovenije je stara 17 let in obiskuje srednjo veterinarsko šolo v Ljubljani. Poleg naslova Miss Slovenije je lepotica prejela tudi lento Miss osebnosti, katero so izbrala dekleta in ekipa projekta Miss Slovenija. Prva spremljevalka je postala Lana Krajnc, ki je osvojila tudi naziv Miss NOVA. Druga spremljevalka pa Patricija Finster, ki je prav tako prejela še naziv Miss Slovenskih novic. Miss fotogeničnosti je postala Nina Dolič.

V nadaljevanju preverite, kako je videti nova Miss Slovenije, ki bo našo državo zastopala na izboru za miss sveta na Kitajskem 18. novembra .

V. J.

Foto: Miss Slovenije

1.jpgMaja Zupan, Lana Krajnc in Patricija Finster.10.jpegNova Miss Slovenije, Maja Zupan.