Nina Šušnjara na ogled postavila kolekcijo Kardia

13. 11. 2015 // Scena / Dogodki

V prostorih Situle je na prestižnem modnem dogodku svoja vrata odprla razstava AFT’R NEW YORK ter na ogled postavila novo kolekcijo Kardia in ekskluzivne kolaboracije znamke SUSNYARA.

Po izjemnem uspehu v New Yorku je z odprtjem razstave Aft’r New York SUSNYARA svoje delo predstavila slovenski javnosti, s katero je v duhu ekstravagance, surovosti in newyorške urbane jungle kolekcija Kardia zaživela tudi v slovenskem prostoru.

Poleg predstavitve nove spomladansko/poletne kolekcije pa je v sodelovanju s podjetjem mömax in pod taktirko Marka Potočnika, ki je poskrbel za celostno grafično podobo dogodka, ekipa SUSNYARA v sklopu razstave razkrila številne nove ekskluzivne kolaboracije.

Pomemben del dogodka je bila vsekakor predstavitev inovativnega sodelovanja SUSNYARA s prestižno avtomobilsko znamko Jaguar, ki je na dogodku predstavil novi model Jaguar XF. V ta namen je Nina oblikovala unikatno aluminijasto torbico, ki jo je s svojo dinamičnostjo in prefinjenostjo navdihnil prav novi Jaguar XE, ki je ekskluzivno na voljo na ogled v sklopu razstave Aft’r New York.

Jaguarjevi predstavitvi je sledilo razkritje še ene pomembne kolaboracije, novega videospota glasbene skupine Muff za pesem Kardia, ki je hkrati tudi promo video znamke SUSNYARA.

Za presenečenje gostov je poskrbel tudi pravi vizualni spektakel pod vodstvom Matjaža Požlepa, ki je z multimedijsko inštalacijo otvoril razstavo Aft’r New York. Poleg kolekcije Kardia in ekskluzivne torbice je v sklopu Jaguarjevega sodelovanja, razstava predstavila tudi fotografije modnega editoriala revije Modna, ki jih je v svoj objektiv ujel Klemen Razinger. Navsezadnje pa si obiskovalci na razstavi lahko ogledajo tudi umetniško delo podjetja V3D, ki s 3D printom premika meje oblikovanja

V prihodnosti znamka Susnyara namerava tudi razširiti svoj program, že zdaj so kolekciji dodali modne dodatke kot so torbice in nakit, v kratkem pa se bo ekipi pridružila Maja Šušnjara, ena najbolj priznanih slovenskih umetnic ličenja, ki bo znamko zapeljala tudi v kozmetične vode.

Razstava pa bo za širšo javnost na ogled med 13. in 17. novembrom 2015 v prostorih Situle, vsak dan med 12. in 18. uro…

Foto: Matic Kremžar

1.jpg2.jpg