Na predstavitvi nove poletne kolekcije H&M

12. 6. 2019 // Scena / Dogodki

Ob predstavitvi najnovejše poletne kolekcije je priljubljena švedska modna znamka H&M teraso hotela Vander - Urbani Resort za en večer spremenila v razstavni prostor. Modna znamka H&M je poletne modne trende v središču Ljubljane predstavila v družbi vodilnih slovenskih modnih strokovnjakov, urednikov in influencerjev, med katerimi smo opazili Tjašo Kokalj Jerala, Teso Jurjaševič, Ajdo Sitar, Jasno Vale, Aljo Bitenc Perne in mnoge druge znane obraze. Ti so lahko med prvimi preizkusili modne H&M adute, ki se bodo letošnje poletje nosili po mestnih ulicah in plažah širom sveta.

V vročih poletnih dneh bodo prevladovali svetli odtenki, poseben status ima bela ter zračne tkanine, ki se odlično ujemajo s skrbno izbranimi modnimi kombinacijami. Živopisani potiski, maksi in kratke voluminozne obleke, topi, ki se zavežejo okrog vratu in bele hlače vseh dolžin, so modni kosi iz kolekcije, ki sporoča, kako se to poletje nosi zlati šik. Kolekcija poletne sezone uravnoveša modne inovacije in poletni glamur, navdih pa črpa iz bakrenih sončnih zahodov ter zemeljskih tonov, od rdečkasto rjave do ognjeno oranžne in živahne rumene barve.

H&M se vse bolj približuje cilju, da do leta 2030 za izdelavo svojih oblačil uporablja 100-odstotni reciklirani material in trajnostne surovine. Vsaka nova kolekcija ljubitelje mode navduši s kopico nosljivih oblačil, ki modno industrijo združujejo z ekologijo.

Poletna kolekcija je na voljo na vseh prodajnih mestih H&M in v spletni trgovini hm.com.

V. J.

Foto: H&M Slovenija

blogerki_bojana_ksela_in_alja_perne.jpgBojana Ksela in Alja Perne.blogerka_tesa_jurjas_evic.jpgTesa Jurjaševič.