Zabavali smo se na 10. obletnici luksuzne revije Potovanja in stil

2. 10. 2018 // Scena / Dogodki

Ob svetovnem dnevu turizma je edina slovenska luksuzna potovalna revija Potovanja in stil v prostorih restavracije Vivo obeležila okroglih 10 let rednega izhajanja na slovenskem trgu.

Goste z rožnatimi koktajli Aperitivo Rosato Spritz v rokah sta s svojimi drznimi in elegantnimi gibi v prijeten večer popeljali plesalki na obročih. Svetovna popotnica in voditeljica Mojca Mavec je prisotne nagovorila s potovanjem v preteklost, v obdobje nastanka revije, za katero je založnica Barbara Vrezovnik idejo dobila - nikjer drugje kot na potovanju. S slikovito projekcijo so gostje v nekaj minutah obšli svet, nato pa so se ozrli tudi v prihodnost potovanj, ki se dogaja že zdaj - s prihodom električnih vozil, kakšna je nova Hyundaijeva električna Kona. Gre za prvi kompaktni SUV na električni pogon v Evropi z dosegom do kar 482 kilometrov in bo v Sloveniji naprodaj od oktobra 2018.

Po predstavitvi uredniške in trženjske ekipe so gostje prvi videli naslovnico jubilejne, 40. številke revije Potovanja in stil, ki jo je na piedestal še dodatno povzdignila izvrstna violinistka Alenka Semeja. Dogodek se je nadaljeval s stilom - s predstavitvijo nove ženske parfumske vode francoske hiše Givenchy, L'Interidt, ki je že na prodajnih policah. Večer so začinili še koktajli z dodatkom modnega londonskega džina, Beefeater Pink Gin. Ustvaril jo je mojster destilacije Desmond Payne, ki je z dodatki jagode nadgradil klasične Beefeaterjeve brinove in citrusne note. Druženje se je nadaljevalo ob kulinariki Vivo cateringa, ki je goste razvajal z virtuozno združitvijo kuhinj sveta.

Dogodek so obiskali poslovneži, znane Slovenke in Slovenci ter predstavniki medijev. Med znanimi so v druženju uživali oblikovalka Maja Ferme, umetnica ličenja pri Max Factor Tina Fabjan, osebni trener Iztok Hodnik, župan občine Log Dragomer Miran Stanovnik, v kateri je sedež revije, ter številni drugi.

V galeriji preverite živahno dogajanje, ki ga bodo gostje pomnili še dolgo.

V. J.

Foto: Potovanja

dom_0927.jpgdom_0943.jpg