Kako bodo preživele prvomajske počitnice?

24. 4. 2015 // Scena / Estrada

Znane slovenske trendseterke smo povprašali, kako bodo izkoristile prvomajske praznike. Se bodo odpravile v eno izmed svetovnih modnih prestolnic, na obalo ali bodo prosti čas raje izkoristile za počitek in branje kakšnega napetega romana?


Martina Vrhovnik

Martina bo v prazničnih dneh v polnih pripravah za 1. Sensual international women retreat, ki bo junija v Kranjski Gori, prav tako pa bo v svojem T spot studiu organizirala kar nekaj individualnih tečajev ličenja, na katerih bo udeleženke učila, kako osvežiti svoj dnevni make up. Preostali prosti čas bo izkoristila za vožnjo s kolesom in krajšim izletom v naravo.

Hannah Mancini

Hannah med prazniki odhaja na podeželje, natančneje v Prekmurje, kjer bo s svojo družino in prijatelji preživela nekaj sproščenih dni, polnih smeha, dobre hrane in druženja v naravi. Veseli se tudi obiska toplic in tretmajev za sproščanje telesa in duha.

Nina Šušnjara

Nina bo med prazniki predvsem delovna, saj je trenutno v kreativnem stanju, zakopana med materiali in skicami. Priljubljena slovenska modna oblikovalka se namreč pripravlja na večji projekt, o katerem nam ne želi razkriti preveč, bo pa zagotovo največja poteza v njeni dosedanji karieri … stay tuned! ;)

Alya

Alya bo prvomajske počitnice izkoristila za težko zaslužen oddih na Kornatih, kjer bo nabirala moči za nadaljne projekte. Že 21.5 nas bo namreč povabila na predstavitev svojega novega albuma CAR, ki ga bo za svoje največje fane v živo odpela kar v svoji sobi za vaje. Mi že komaj čakamo!

M.V.

iii.jpgmartina_prava-1.jpgFoto: Aljoša Videtič