Manekenke, ki so se poročile s glasbeniki

13. 3. 2015 // Scena / Estrada

Iz zakladnice zvezdniških zakonov vam predstavljamo tiste med manekenkami in glasbeniki. Sicer je le malo dolgotrajnih, toda ponavadi se vendarle zgodijo na pompozen način, neopažene pa ne ostajajo niti njihove ločitve.

Prelepi model za perilo Victoria's Secret Behati Prinsloo in Adam Levine sta se poročila v Mehiki pred številnimi zvezdniškimi svati.

Lily Aldridge in kitarist skupine Kings of Leon, Caleb Followill, sta se spoznala na znanem festivalu Coachella leta 2007. Poročila sta se štiri leta kasneje, skupaj pa že imata dveletno hčerkico Dixie Pearl.

Kate Moss je znana ljubiteljica rokerjev. Trenutno je njen mož Jamie Hince, kitarist skupine The Kills.

Zakon med Heidi Klum in britanskim pop pevcem Sealom je trajal od 2005 do 2012, par pa ima skupaj kar štiri otroke.

Legendarni Rod Stewart je znan po svojih razmerjih z vrhunskimi manekenkami. Večino časa, kar 16 let, je bil poročen z Rachel Hunter.

Zelo znana je ljubezenska zgodba med Jerry Hall in Mickom Jaggerjem, ki se je odvijala med letoma 1977 in 1999. Poročila sta se s preprostim obredom na Baliju leta 1990.

Eden najtrajnejših zvezdniških zakonov je med Iman in britanskim pop zvezdnikom Davidom Bowiejem. V zvezi sta že od leta 1990, poročena pa od 1992.

P.C.

Foto: Elle

psps.jpglily.jpg