Poročila se je princesa Eugenie!

15. 10. 2018 // Scena / Estrada

2018 je očitno leto kraljevih porok. Le pet mesecev po poroki Meghan Merkle in princa Harryje, ki sta danes potrdila novico, da pričakujeta otroka, se je poročila še Harryjeva sestrična, princesa Eugenie.

28-letna vnukinja kraljice Elizabete II. se je poročila z dolgoletnim izbrancem Jackom Brooksbankom, s katerim sta se zaročila januarja. Zamislila sta si velikansko poroko, na katero sta povabila kar 850 svatov - 200 več od princa Harryja in nekdanje ameriške igralke Meghan Markle!

Eugenie je mlajša izmed dveh hčerk princa Andrewa in njegove nekdanje žene Sarah Ferguson, vojvodinje Yorške, in je tako deveta v vrsti za britanski prestol. Poročni obred je potekal v kapeli svetega Jurija iz 15. stoletja, na dogodek pa so bili poleg 'običajnih' ljudi in predstavnikov dobrodelnih organizacij povabljeni tudi nekateri slavni obrazi: pevec Robbie Williams z ženo Aydo Field, manekenka Naomi Campbell, igralki Liv Tyler in Demi Moore, pevca James Blunt in Ellie Goulding, manekenka Cara Delevigne in nekdanji Harryjevi dekleti, Cressida Bonas in Chelsy Davy. Po poročnem obredu, na katerem je mladoporočencema zapel slavni italijanski tenorist Andrea Bocelli, se je par v kočiji zapeljal po Windsorju, nato pa je kraljica v gradu priredila sprejem. Eugenie je na poroki nosila obleko, ki jo je oblikoval britanski modni guru Peter Pilotto.

V nadaljevanju preverite najlepše oblečene goste na poroki, ki jo bodo vsi prisotni še dolgo pomnili!

V. J.

Foto: Harpersbazaar

screen_shot_2018-10-15_at_11_16_42.jpg12.jpg